Wyniki najnowszych badań pokazują, iż tłuszcz w pożywieniu może ograniczyć działalność w kilku obszarach mózgu, odpowiedzialnych za przetwarzanie smaku, aromatu i nagrody.
Reklama:
POWIĄZANE DYSKUSJE NA FORUM Z KATEGORII
Styl życia
Cześć Wszystkim!
Mamy przyjemność ogłosić, że właśnie ruszył nasz nowy serwis: Medforum.pl! 🚀 Na tej platformie znajdziesz najbardziej aktualne informacje, artykuły i porady z zakresu farmacji, ...
Cześć! 🌟
Chcielibyśmy jako Redakcja Serwisu poznać Twoją opinię na temat tworzonych przez nas treści: newsów, porad i artykułów pochodzących spod pióra lekarzy, a także copywriterów medycznych. ...
Przeczytaj komentowaną treść: Sok z granata - eksplozja witaminOstatnio znalazłam sok niby z granatów, a gdy się skład przeczyta to 2% samego soku reszta to jabłkowy i inne. I jak tu ufać nazwie?