pokonaj go zanim on pokona ciebieyoutu.be/Y2sfFr04UxU - tu nie ma reklam, tylko praktyczne,...
Forum: Mężczyzna - zdrowie i kondycja
Temat: Grudka w penisie wyczuwalna przy wzwodzie (1)
- https://www.fozik.pl/forum/grudka-w-penisie-wyczuwalna-przy-wzwodzie/watek/493077/1.html#p493077https://www.fozik.pl/forum/grudka-w-penisie-wyczuwalna-przy-wzwodzie/watek/493077/1.html Grudka w penisie wyczuwalna przy wzwodzie
Witam.Mam 26 lat i mały problem. Zapoznawałem się ze wszyskimi tematami na tym forum, jednak nie uzyskałem zadowalającej odpowiedzi. Od jakis 2 miesięcy na moim penisie wyczuwam malutką twardawą "grudkę"/"gulkę". 1. Ok. 1 mm. 2. Pojawia się na trzonie pod skórą od strony brzucha, pośrodku, lekko po lewej stronie 2. Nie jest ona związana ze skórą i nie jest też ruchoma tylko na trzonie 3. Wyczuwalna jest najczęciej przy wzwodzie (przy dużym, jest lekko widoczna i lepiej wyczuwalna choć nie zawsze, czasem jej nie ma), przy "zejściu", albo rano - jest lekko wyczuwalna, następnie znika, kiedy opada całkowicie i nie mogę jej namierzyć (dlatego też nie idę z tym do lekarza, ponieważ czasem jej nie ma). Nie mam żadnych problemów związanych z seksem czy oddawaniem moczy, wszystko działa jak należy, jednak pojawiła się nagle i drażni mnie to i martwi. I jak głupi przy każdym oddawaniu moczu macam czy jest, czy znów się pojawiło.
Przeczytałem gdzieś, że to może być poszerzona żyła lub przerost ciała jamistego… czy te objawy mogą to potwierdzić?Czy może coś innego? Czy żel Lioton może pomóc w zlikwidowaniu tego?
Czy jakieś inne lekarstwo? Czy masturbacja może być przyczyną czegoś takiego? Czy małe żylaki powróżka? Raczej odpada tłuszczak, ponieważ pojawiło się to nagle i jest raczej twardawe… bardzo proszę o radę pozdrawiam - Gość
- stress to podstępny zabjócaForum: Psychologia emocji
- warto skończyć studia?
Kilka lat temu zrobiłam licencjat z pedagogiki, pomyślałam żeby w końcu...
Forum: Kobieta w pracy - Malutki Penis
Dzień Dobry,Jestem młodym mężczyzną 21 lat, od dłuższego...
- Badanie nasienia
Cześć czy ktoś wykonywał badanie nasienia w Invimedzie i mógłby...