czym można wyczyścić uszy dziecku? Córce dużo zalega woskowiny,...
Forum: Nasze zdrowie
Temat: Stomatog Myślenice - w końcu trafiłam do odpowiedniego... (1)
- https://www.fozik.pl/forum/stomatog-myslenice-w-koncu-trafilam-do-odpowiedniego/watek/1188102/1.html#p1188102https://www.fozik.pl/forum/stomatog-myslenice-w-koncu-trafilam-do-odpowiedniego/watek/1188102/1.html Stomatog Myślenice - w końcu trafiłam do odpowiedniego... Gość
... specjalisty. Od czasu porodu miałam problemy z zębami. Kolejni leczyli, jednak z leczenia nic nie wynikało, zamiast być lepiej było gorzej... nie pomagały zamiany gabinetów... Nawet w Krakowie szukałam pomocy... Koleżanka poleciła mi nowo otwarty gabinet u nas w Myślenicach... a że znów bolało to tak otwarcie, miałam gdzieś, gdzie pójdę byle użyć cierpieniu... Po takim okresie prawie ciągłego bólu naprawdę miałam dosyć... Jednak spotkała mnie miła niespodzianka... raz, że jako pierwszy i jedyny jak do tej pory lekarz nie starał się sugerować iż jego poprzednicy nie znali się na swoim zawodzie, po drugie zaczął owszem od neutralizacji bólu, ale kolejnym krokiem były badania (i to na miejscu) a nie borowanie i zalepianie ubytku... i TU NIESPODZIANKA... problemem w sumie nie do końca były zęby, a bakteria jaka atakowała dziąsła i poprzez korzenie infekowała zęby... nie mniej bez zwalczenia bakterii leczenie zębów przypominało walkę z wiatrakami. Teraz już moja walka się zakończyła. Tak więc jeżeli szukacie specjalisty, który szuka problemu i go rozwiązuje, a nie tylko zakłada uzupełnienie kasuje, to polecam odwiedzenie gabinetu na Dunina-Brzezińskiego 10
- Gość
- czym wyczyścić uszy?Forum: Nasze zdrowie
- Infekcje intymne
Proszę o pomoc/radęOd kilku miesciecy zmagam się z infekcja intymna (nawracajace...
Forum: Co warto wiedzieć o masażu - rzucanie palenia
Liczę, ze tutaj dostanę pomoc, w końcu postanowilam rzucić palenie....
Forum: Nasze zdrowie - Jak interpretować poprawność wskazań glukometru
WitamMam glukometr ABRA Smart oraz płyn kontrolny ABRA Normal. Co powinien wskazać...