Zaloguj
Reklama

Forum: Nasze zdrowie

Temat: slimex 15 (74)

ulubione
  • slimex 15
    Gość

wie ktos jak wyglada oryginalny slimex 15 w srodku?Marta

• Reklama
  • slimex 15
    Gość
    Treść zablokowana przez moderatora
  • slimex 15
    Gość

cześć jestem nowa na forum, od dłuższego czasu poszukuję sprzedawców tabletek slimex;-raz dałam się już oszukać internetowym naciągaczom, jeżeli ktoś może mi pomóc proszę o kontakt.Pozdrawiam!

P.S. Ktoś tu pisał o oddaniu za darmo, jestem w stanie zapłacić za taką przesyłkę za pobraniem.

Czekam, piszcie!

• Reklama
  • slimex 15
    Gość

hej! a napisz mi proszę kto Cię oszukał??? bo ja zamówiłam od 2osób i mnie oszukali, teraz tez chciałam zamówić,ąle boję się,że znów zapłacę za nic ;(

• slimex 15
    Gość
    Gość 2011-04-06 10:29:14 ODDAM CI GRATIS PRZEŚLE SLIMEX 15 JA MAM I NIE CHCE GO JEDNAK BRAĆ BOJE SIĘ A KUPIŁAM ZA 190ZŁ ODDAM GRATIS BI INACZEJ SPALE

Witaj ile chciała bys za te tabletki, kupie od zaraz mój tel 787119767
  • slimex 15
    Gość

jesli chcesz oddac z checia go przyjme mam 30kg do pozbycia sie juz nie mam na nic sily jesli naprawde chcesz oddac z checia przyjme,czy ty bralas pomogl tobie? [email protected]

• slimex 15
    Gość

Witam,
    ja już kilka razy zakupiłam slimex. Mogę podać namiary na uczciwego sprzedawcę tylko podajcie maila to prześlę.
    Pozdrawiam!!

• slimex 15

też bym chciała kupić ten preparat ale boje się oszustów,znacie jakieś pewne zródło? pozdrawiam

• slimex 15
    Gość
    Gość 2011-04-10 10:37:29
    Gość 2011-04-06 10:29:14 ODDAM CI GRATIS PRZEŚLE SLIMEX 15 JA MAM I NIE CHCE GO JEDNAK BRAĆ BOJE SIĘ A KUPIŁAM ZA 190ZŁ ODDAM GRATIS BI INACZEJ SPALE

Hej, jestem zainteresowana, prosze odezwij sie bo zależy mi bardzo 510 535 084
  • slimex 15
    Gość
    Treść zablokowana przez moderatora
Reklama
Zobacz inne dyskusje