W czwartym miesiacu stwierdzono u mnie cukrzyce ciążowa 4-6miesiacy ciąży...
Forum: Nasze zdrowie
Temat: Efekty społeczne trądziku (1)
- https://www.fozik.pl/forum/efekty-spoleczne-tradziku/watek/553144/1.html#p553144https://www.fozik.pl/forum/efekty-spoleczne-tradziku/watek/553144/1.html Efekty społeczne trądziku
Przeczytaj komentowany artykuł: Efekty społeczne trądziku
Witam. Mam 20 lat skończone i mam pytanie dotyczące trądziku pospolitego. Od dłuższego czasu zmagam się z pryszczami i zaskórnikami często pojawiały mi się wypryski ale po kilku dniach zamieniały się w stan ropny i znikały niestety teraz często mam tak że jest ich więcej niż zawsze jednak są dłużej niż zwykle nie mogę się ich tak szybko pozbyć. Wybrałam się więc do dermatologa przepisano mi antybiotyk tetralysal biorę go już od 16 dni mam dwa opakowania ponieważ jedno opakowanie zawiera 16 tab a mam dwa opakowania na miesiąc jednak efektów żadnych nadal nie widzę pani dermatolog mówiła ze powinnam widzieć efekty do tyg czasu a ja powiem że jest nawet jeszcze gorzej niż było gdyż mam nadal te krostki albo pojawiają się nowe i zaskórniki nadal są niestety. Mam pytanie kiedy będzie widać te efekty zarzywania tego antybiotyku? i dlaczego na ulotce pisze że pomaga zmniejszyć pojawianie się krost a mi nadal wyskakują nowe.. proszę o odpowiedz dotyczącą tego pytania. Również mam pytanie leku przepisanego przez dermatologa robioną maść na recepte taką jakby białą rzadkawą zawiesinę którą mam zakładać na noc ... jak to stosować gdyż w aptece powiedziano że punktową tyle że ja nie wiem czy na same te krostki czy też na zaskórniki? ja zakładam też na zaskórniki jednak gdy tak zakładam to zauważam że zaskórniki zamieniają się w czerwone krostki teraz właśnie tak mam zaskórnik zamienił się w taką oto krostkę czy dobrze robię proszę o odpowiedz. Z góry dziękuję i pozdrawiam. - Gość
- Cukrzyca ciążowa po porodzie
- tania apteka
Nie wiecie w których aptekach stacjonarnych jest najtaniej? szukam jakiegoś taniego...
Forum: Nasze zdrowie - dbanie o uszy dziecka
jak dbacie o uszy swoich dzieci?? jak można zapobiegać zatykaniu woskowiną?
Forum: Nasze zdrowie