Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos

Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta
Forum - Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta
Witam.Mam taki problem.Miesiąc temu była w szpitalu ponieważ po badaniach kontrolnych wyszło mi,że mam poważną anemie.Moja hemoglobina wynosił 6,9,więc trafiłam na oddział wew..Tam też zrobili mi wszystkie badania i nic nie wyszło.W zaleceniach poszpitalnych miałam wizytę u ginekologa.Moje miesiączki zawsze były obfite i trwają 6 dni.W szpitalu miałam akurat miesiączkę i dostawałam cyclonamine i było nawet ok. Na badaniu USG jamy brzusznej wyszło mi tylko,że na prawym jajniku mam trobielka 32mm,ale pani doktor która robiła mi USG powiedziała,że to może być przez to,że jestem w trakcie miesiączki.Po wyjściu ze szpitala poszłam na wizytę do ginekologa.Dostałam MERCILON oraz Cyclonamine 3***1 tabl. Kolejna miesiączka,którą dostałam w terminie,było bardzo obfita i pani doktor zwiększyła mi Cyclonaminę na 3***2tabl. i trwała prawie 8 dni.Następnie po miesiączce zgłosiłam się do ginekologa mi dostałam skierowanie na kolejne USG tym razem dopochwowe.Po tym USG mam się zgłosić z wynikami do lekarza i wtedy ma być podjęta decyzja czy będę miała czyszczenie macicy czy może dostane inne leki.Co mam o tym wszystkim myśleć?Proszę o pomoc! Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos Oddano 1 głos |
Czy ktoś może mi pomóc w tej sprawie? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
też mam z tym problem ;/// Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |