Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta
Grupa: KOMENTOWANIE WYMAGA DOŁĄCZENIA

• Założyciel: medforum
  •  
  • Data powstania: 12-09-2011

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Oceń forum: 
 (3.3)

Forum - Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Temat: kłykciny, poród, leczenie- chyba mam problem... [1]

Data dodania: 24-02-2010, 18:22
zgłoś do moderacjicytuj
Zdecydowanie mam problem i to całkiem spory. Mój poprzedni partner okazał się... "rozwiązły jak zniszczone sznurówki". Padłam ofiarą- szczerze mówiąc czuję się podle. Obecnie jestem w 33 tyg ciąży i mimo że minął rok od rozstania z "niegodnym", wirus się uaktywnił... W czerwcu miałam robioną cytologię- wyszła bardzo dobrze, więc zdecydowałam się na ciążę z moim mężem. Niestety los nie był łaskawy. Kłykciny pojawiły się w okolicach odbytu (na narządach płciowych), pojawiły się nie dawno, ok 2 tygodni temu, ale widzę że rosną. Bardzo bym chciała uniknąć cesarki, bo wiadomo że to trwałe uszkodzenie macicy (szew na macicy pozostaje..). Ogólnie bardzo bym chciała coś z tym robić. Mój lekarz niestety rozkłada ręce, chce mnie skierować do szpitala "niech pomyślą i zadecydują". Nie chcę na forum publicznym na fotelu robić za ... wszyscy wiemy jak ludzie kojarzą smile Poza tym kompetencja większości lekarzy w mojej miejscowości woła o pomstę... 5 marca idę do innego lekarza ale boję się że powie niewiele więcej... Czy są w aptece jakieś środki, bezpieczne w ciąży, które mogłyby pomóc? Wbrew stylu pisania jestem naprawdę załamana i zmęczona rozmyślaniem na temat. Bardzo proszę o jakieś wskazówki "co robić dalej?"..
Pozdrawiam.
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź