ginekologia
Ginekologia  - forum dla rodziny i pacjenta
Grupa: OTWARTA

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

• Założyciel: medforum
  •  
  • Data powstania: 28-04-2012
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Oceń forum: 
 (3.6)

Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Temat: gynalgin [4]

Data dodania: 30-04-2009, 07:16
zgłoś do moderacjicytuj
Bylam u lekarza i zapisał mi globułki dopochwowe gynalgin. Wydaje mi się ze powiedział że mam je brać przez 15 dni ale byłam troche zdenerwowana i nie wiem czy dobrze usłyszałam. Zapisał mi 2 op. ponieważ w op jest 10 tabletek. Czy to możliwe że miałam ich wziąć 15 czy zawsze bierze sie te 20 a mi się coś przesłyszało?? Bo tych globułek to chyba nie można przedawkować??
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
Oddano 2 głosy
Data dodania: 25-12-2011, 21:43
zgłoś do moderacjicytuj
Gość 2009-04-30 07:16:00 Bylam u lekarza i zapisał mi globułki dopochwowe gynalgin. Wydaje mi się ze powiedział że mam je brać przez 15 dni ale byłam troche zdenerwowana i nie wiem czy dobrze usłyszałam. Zapisał mi 2 op. ponieważ w op jest 10 tabletek. Czy to możliwe że miałam ich wziąć 15 czy zawsze bierze sie te 20 a mi się coś przesłyszało?? Bo tych globułek to chyba nie można przedawkować??
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy
Oddano 3 głosy
Data dodania: 25-12-2011, 22:43
zgłoś do moderacjicytuj
Skoro ginekolog kazał Ci brać 15 tabletek, zrób zgodnie z jego zaleceniami. Mi ostatnio przepisał jedno opakowanie, miałam brać jedną globułkę wieczorem każdego dnia. U Ciebie leczenie będzie dłuższe o 5 dni, nie bierz więcej.
Image
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos
Data dodania: 09-01-2012, 17:12
zgłoś do moderacjicytuj
Gość 2011-12-25 21:43:07
Gość 2009-04-30 07:16:00 Bylam u lekarza i zapisał mi globułki dopochwowe gynalgin. Wydaje mi się ze powiedział że mam je brać przez 15 dni ale byłam troche zdenerwowana i nie wiem czy dobrze usłyszałam. Zapisał mi 2 op. ponieważ w op jest 10 tabletek. Czy to możliwe że miałam ich wziąć 15 czy zawsze bierze sie te 20 a mi się coś przesłyszało?? Bo tych globułek to chyba nie można przedawkować??
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos