Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
Oddano 2 głosy

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
![]() Gość | Bylam u lekarza i zapisał mi globułki dopochwowe gynalgin. Wydaje mi się ze powiedział że mam je brać przez 15 dni ale byłam troche zdenerwowana i nie wiem czy dobrze usłyszałam. Zapisał mi 2 op. ponieważ w op jest 10 tabletek. Czy to możliwe że miałam ich wziąć 15 czy zawsze bierze sie te 20 a mi się coś przesłyszało?? Bo tych globułek to chyba nie można przedawkować?? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy Oddano 2 głosy |
![]() Gość | Gość 2009-04-30 07:16:00 Bylam u lekarza i zapisał mi globułki dopochwowe gynalgin. Wydaje mi się ze powiedział że mam je brać przez 15 dni ale byłam troche zdenerwowana i nie wiem czy dobrze usłyszałam. Zapisał mi 2 op. ponieważ w op jest 10 tabletek. Czy to możliwe że miałam ich wziąć 15 czy zawsze bierze sie te 20 a mi się coś przesłyszało?? Bo tych globułek to chyba nie można przedawkować?? |
Skoro ginekolog kazał Ci brać 15 tabletek, zrób zgodnie z jego zaleceniami. Mi ostatnio przepisał jedno opakowanie, miałam brać jedną globułkę wieczorem każdego dnia. U Ciebie leczenie będzie dłuższe o 5 dni, nie bierz więcej. |
![]() Gość | Gość 2011-12-25 21:43:07 Gość 2009-04-30 07:16:00 Bylam u lekarza i zapisał mi globułki dopochwowe gynalgin. Wydaje mi się ze powiedział że mam je brać przez 15 dni ale byłam troche zdenerwowana i nie wiem czy dobrze usłyszałam. Zapisał mi 2 op. ponieważ w op jest 10 tabletek. Czy to możliwe że miałam ich wziąć 15 czy zawsze bierze sie te 20 a mi się coś przesłyszało?? Bo tych globułek to chyba nie można przedawkować?? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos Oddano 1 głos |