Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
![]() Gość | takie skutki uboczne jak np. późniejsze trudności zajscia w ciaze albo jakies komplikacje?? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | niech ktoś pomoże jak już brał, ja też borykam się z tym problemem, a raczej wątpliwościami co do zażycia Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
niech ktoś pomoże jak już brał, ja też borykam się z tym problemem, a raczej wątpliwościami co do zażycia Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos Oddano 1 głos |
![]() Gość | Witam ja wlasnie tez mam watpliwosci co do zazycia tych tabletek moze sie ktos wypowie ? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | ja zażyłam ten lek i nic mi sie nie stało..tez na poczatku mialam watpliwosci ale musiałam przez to przejsc bo mam trudna sytuacje rodzinna..jesli bierzesz to z głowa to nie powinno stac sie nic złego..PoWODZENIA DZIEWCZYNY!! Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Ja też zażylam. Ciężkie miałam dwa miesiące po... Strach i obawy, bo krwawienie było cały czas i to silne czasami nawet bardzo. Ale potem poszłam do lekarza i okazało się że wszystko jest ok. Żadnych śladów po ciąży ani po tabletkach. Nikogo nie chce przestraszyć tymi dwoma miesiącami krwawienia. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Gość 2011-05-17 13:39:25 Witam ja wlasnie tez mam watpliwosci co do zazycia tych tabletek moze sie ktos wypowie ? nie bierzcie tego świństwa! obejrzyjcie http://youtu.be/yoRgQqQivGU i zanim podejmiecie decyzję aby wziąć te świństwo dokładnie sie zastanówcie! Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos Oddano 1 głos |
![]() Gość | wiadomość usunięta z powodu naruszenia regulaminu Forum treść wiadomości zachowana w archiwum Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |