Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
| Najnowszy komentarz w tym wątku | |
Cześć. Masz przede wszystkim nieregularne okresy. Może warto by było umówić się na wizytę u ginekologa. Sama nie jesteś w stanie wykryć czy to są bóle ciążowe. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź | |
![]() Gość | Dziwna sprawa. Okres spóźnia mi się drugi dzień, to niby jeszcze nie koniec świata ale zawsze był regularny. Piersi mnie nie bola, więc na najbliższy czas okresu chyba też nie będzie. Ostatnio było od groma stresów (pierwsza wizyta u ginekologa, sesja), więc to może przez to, chociaż do końca pewna nie jestem. Pare dni temu z chłopakiem skorzystaliśmy z nieobecności rodziców. Nie było seksu, mieliśmy na sobie nawet spodnie więc... no właśnie. Zabawa chyba za bardzo się nam sposobała, czy jest to możliwe aby te "ruchliwe robaczki" przedostały się przez moje spodnie? On miał swoje mokre, moje tez mógł zamoczyć... ale jakim cudem by się tam dostały... no aż takie sprytne to one chyba nie są. Debilny kłopot i jestem prawie w 100% pewna, że to nie może być możliwe, wolałam to jednak usłyszeć od innych. To bardziej uspokaja. W sumie byłoby to dziwne, bez seksu zajść w ciąże, dziecko niepokalanie poczęte czy jak? |
![]() Gość | Nic się nie martw! "ruchliwe robaczki" nie żyją poza organizmem, a juz na pewno nie są w stanie przedostać sie przez jeans.. A spoznienie okresu? stres, przemęczenie, jak piszesz, ew. kłopoty hormonalne, zawsze coś moze opoznić miesiączkę. Tym razem z pewnością możesz wykluczyć ciąże pozdrowionka Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos Oddano 1 głos |
![]() Gość | Dziekuję bardzo, od rana siedze jak na szpiltkach i czekam na odpowiedź, na dniach egzaminy a ja nie moge o nim innym mysleć. W sumie wiem o tym, że nie mogło dojśc do zapłodnienia bo niby jak. Ale przerażenie zaćmiło mi całkiem zdrowy rozsądek. hihi i nie tym razem a w ogóle. dziwnie by to było gdyby dziewica zaszła w ciąże bez sexu, ciekawa jetsem co ja bym lekarzowi powiedziała dziękuję przeogromnie Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Heh...pamiętam jak sama miałam kiedyś takie dylematy...I ciocia mi powiedziała: "Nic się nie martw-*** się nie obliźnie" Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 13 głosów Oddano 13 głosów |
![]() Gość | 13-06-2005 o 13:23, gość : Nic się nie martw! "ruchliwe robaczki" nie żyją poza organizmem, a juz na pewno nie są w stanie przedostać sie przez jeans.. A spoznienie okresu? stres, przemęczenie, jak piszesz, ew. kłopoty hormonalne, zawsze coś moze opoznić miesiączkę. Tym razem z pewnością możesz wykluczyć ciąże pozdrowionka Plemniki mogą żyć poza organizmem nawet kilkadziesiąt godzin Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | No patrzcie, mam podobny problem. 4 dni temu miałam dostać okres. Niby nic, bo nie współżyłam, dziewica w ciąży, to niemożliwe. Ale jesli moj chlopak przeniosl swoje te "robaczki' we mnie na palcu? Jak to jest mozliwe? Ostatnio schudlam troche w malym odstepie czasu, to moze powodowac spoznienie okresu? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 9 głosów Oddano 9 głosów |
![]() Gość | Proszę o pomoc ! ! ! ^ ^ ^ Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 4 głosy Oddano 4 głosy |
![]() Gość | Hmm może któraś z was jest w stanie mi pomóc... Od jakiegoś czasu kres spóźnia mi się 2 tyg. bralam teraz Harmonet,ale musialam rzucic po 12 tabletkach,i co najdziwniejsze nie dostalam okresu po rzuceniu tabletek... sama nei wiem jak to tlumaczyc. Ale w cizy raczej nei jestem Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Witam!!!Mam podobny problem,z małą różnicą...nie jestem już dziewicą.Kochałam się 3 dni po owulacji bez zabezpieczenia.Okres spóżnił się 2 dni,bolały mnie piersi ale w koncu dostałam.Zastanawiam się jednak czy mimo tego ze miałam okres mogę byc w ciąży....Błagam pomóżcie bo umieram z niepewności Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 11 głosów Oddano 11 głosów |
mialam ten sam problem rok temu nie wspolzylam ale wmowilam sobie ze moze chlopak przenisol mi te 'robaczki' na palcu..ekhm... poszlam kupic test nie moglam spac na szczescie wsio sie ulozylo, nie bylam wciazy ale od tamtych klopotow mam ciagle klopty z okresem. jestem po wizycie u ginekologa nie bylo milo plakalam Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos Oddano 1 głos |