Po zakończeniu stosunku zazwyczaj czuje pieczenie w tamtych okolicach przy oddawaniu moczu a czasem zauważalne jest lekkie naderwanie.
Co powinnam zrobić? Co to może być ?
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Mam pewien problem. Mam stałego partnera i zawsze w trakcie stosunku odczuwam ból przy wejściu do pochwy. Dodatkowo w pewnych pozycjach gdy penetracja jest głębsza czuje przeszywający ból w podbrzuszu. Po zakończeniu stosunku zazwyczaj czuje pieczenie w tamtych okolicach przy oddawaniu moczu a czasem zauważalne jest lekkie naderwanie. Co powinnam zrobić? Co to może być ? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Powinnaś udać się do ginekologa. Możesz mieć stan zapalny lub nadżerkę. Czym szybciej wyleczysz tym szybciej, będziesz się cieszyć swoim partnerem Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
byłam juz jakis czas temu... zrobil mi wszystkie badania i nic Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Wiesz jeśli lekarz nic nie wykrył, a Ty odczuwasz dyskomfort i jeszcze powiedział że jesteś dziewicą..To przejdź się jeszcze do innego lekarza. Wszystkie badania to jakie? Powinien był zrobić Ci cytologię, to podstawa do wykrycia infekcji. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |