Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
![]() Gość | witam opisze moja sytuacje o dpoczatu,wiec dnia 26 grudnia dostalam miesiaczke,kochalismy sie z partnerem 4 i 5 dnia miesiaczki,stosunek przerywany,moj cykl trwa zazwyczaj 28 dni,nastepna miesiaczke powinnam dostac 23 stycznia i do tej pory jej nie mam,podejrzewam zer jestem w ciazy,ale wydaje mi sie to malo prawdopodobne,dodam,ze juz raz mialam taka sytuacje ze spoznial mi sie okres dwa tygodnie,bylo to jakies trzy miesiace po urodzeniu córki,rodzilam osiem miesiecy temu...nie wiem czy powinnam sie martwic tym ze moge byc w ciazy?? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Nie jesteś w ciąży. Myślisz ze w trakcie miesiączki jest tez owulacja? I na pewno nie ma jej przez kolejnych kilka dni. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Wiec czego objawem sa takie opoznienia?? Czyzby nieuregulowany cykl po porodzie? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
A byłaś na kontroli po porodzie? Mówiłaś lekarzowi o Twoich problemach? Może trzeba zbadać poziomy hormonów.. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | bede musiala isc ale najpierw zrobie test zeby sie upewnic Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |