ginekologia
Ginekologia  - forum dla rodziny i pacjenta
Grupa: OTWARTA

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

• Założyciel: medforum
  •  
  • Data powstania: 28-04-2012
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Oceń forum: 
 (3.6)

Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Temat: Ciąża [3]

Data dodania: 07-02-2012, 09:17
zgłoś do moderacjicytuj
Witam. W dni mojego najwiekszego jajeczkowania zabawialam sie z chlopakiem. Jestem dziewica, siadalam na nim, lecz do stosunku ani wsadzenia nie doszlo... rowniez nie szczytowal w poblizu mnie...okres mi sie spoznia i zaczynam panikowac... czy jest mozliwe,ze zaszlam w ciaze majac blone dziewicza ...? strasznie sie boje.. crycrycrycry
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
Data dodania: 07-02-2012, 09:26
zgłoś do moderacjicytuj
W ciąży wątpię żebyś była. Po czym stwierdzasz, że miałaś jajeczkowanie? Spóźnia Ci się pewnie dlatego, że się tym stresujesz, także spokojnie smile Na przyszłość proponuję większą ostrożność smile
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy
Oddano 3 głosy
Data dodania: 07-02-2012, 09:28
zgłoś do moderacjicytuj
Kto ci nagadał takich rzeczy, że będąc dziewicą nie można zajść w ciążę? Pewnie że można to jakiś mit wymyślony przez nasze babcie czy prababcie.

Nie panikuj przecież do niczego nie doszło.
Jest tylko jedna możliwość że plemniki dostały się tam na palcu ale musiałby być świeże (max 15min) bo długo nie żyją na powietrzu.

A okres z nerwów ci się spóźnia.
Nawet podczas pettingu warto stosować prezerwatywy, żeby poźniej się nie zamartwiać że coś tam mogło ci się dostać.
A jak już nie stosować gumek to chociaż po wytrysku umyć dokładnie ręce i członka dość ciepłą(może być gorąca) wodą z mydłem.
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos