ginekologia
Ginekologia  - forum dla rodziny i pacjenta
Grupa: OTWARTA

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

• Założyciel: medforum
  •  
  • Data powstania: 28-04-2012
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Oceń forum: 
 (3.6)

Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Temat: Torbiele [3]

Data dodania: 06-02-2012, 21:42
zgłoś do moderacjicytuj
hej mam metlik w głowie byłam w listopadzie na kontroli gin i pan dr powiedział mi ze mam torbiele endo wiel 5mm a byłam dzisiaj i powiedział ze torbiel mam wiel 3mm czy to mozliwe ze torbiel endo moze sie zmiejszyc?? pop o szypką odpowiedz bo juz zgupiałam.
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
Data dodania: 06-02-2012, 22:18
zgłoś do moderacjicytuj
tzn z tego co slyszalam w ciazy czasem sie zmniejszaja.Czasem tez nie pomagaja im leki i trzeba je usuwac.Zalezy jaka to torbiel czy napewno ginekolog ja dobrze rozpoznal.Ja bylam u kilku lekarzy kazdy mowil co innego na temat wilekosci i tego jaka to torbiel kazdy chcial zebym szla na zabieg.Dopiero trafilam na innego lekarza ktory wyleczyl mne zwykla luteina!
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos
Data dodania: 07-02-2012, 08:54
zgłoś do moderacjicytuj
A to coś bo dla mnie dziwne ja zadnych tabletek nie brałam na te torbiele nie jestem w ciąży ale mam dalej dziwne promienowanie na prawym jajniku i za karzdym razem namawia mnie na zabieg tylko ja odmawiam.

mam plamienie czarne pytałam sie pana dr to powiedział ze to normalne przy tych torbielach.

i powiedzial mi jeszcze pan dr ze dobrze zeby peknoł mi ten torbiel to nie trzeba mnie otwierac.

ja słyszałam co innego on mi gada co innego i teraz to juz do reszty zgupiałam. Ps. szrrki za błędy.
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź