ginekologia
Ginekologia  - forum dla rodziny i pacjenta
Grupa: OTWARTA

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

• Założyciel: medforum
  •  
  • Data powstania: 28-04-2012
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Oceń forum: 
 (3.6)

Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Temat: Spóźniający się okres i biala wydzielina [6]

Data dodania: 03-02-2012, 15:20
zgłoś do moderacjicytuj
Czesc dziewczyny smile
Może zacznę od początku. Okres spóźnia mi się 3 dni. Dzis zauważyłam białą gęstą wydzielinę,delikatny ból brzucha towarzyszy mi już jakies dwa tygodnie,do tego mam troszkę jakby wzdęty brzuch. Ogólnie czuję się jak w trakcie miesiączki której nie ma. Do tego mam takie dziwne uczucie jakgdyby cos mi spływało a jednak gdy sprawdzam to jest sucho. To troche denerwującę bo co chwile biegam do łazienki z myslą że pojawił sie okres. Nie mam pojęcia czego to mogą byc objawy. Aha no i ostatnio dosc czesto chce mi się pić i biegam siku.
Co o tym sądzicie ?

Dodam jeszcze że jestem mężatką . A z mężem uprawiamy seks bez zabezpieczenia,chociaż przerywany bo mojemu do dzidzi się nie spieszy frown
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
Oddano 2 głosy
Data dodania: 03-02-2012, 16:14
zgłoś do moderacjicytuj
A robiłas test? Bo bez tego raczej cięzko stwierdzić, ja tez czułam sie jak na @ i miałam mase gęstego białego sluzu -dosłowanie lało sie ze mnie ( i tak do tej pory) 3 dni po terminie spodziewanej @ test pokazał 2 kreski smile ale to mój przypadek i u ciebie nie musi oznaczac odrazu ciąży - lepie zrób test smile )
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos
Data dodania: 03-02-2012, 19:58
zgłoś do moderacjicytuj
Nie robiłam. Poczekam do poniedziałku.
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
Data dodania: 08-02-2012, 10:01
zgłoś do moderacjicytuj
a może to infekcja grzybicza? u mnie biały gęsta wydzielina(nawet jakby serowata) świadczy napewno o grzybicy. Tyle że nigdy nie opóźniło mi to miesiączki. Smaruję sie wtedy clotrimazolem i zakładam przez kilka dni na noc lactovaginal. Jak nie przechdozi ide do lekarza-niestety po silniejsze leki.
Ale zrobienie testu powinno Cię uspokoić.
Data dodania: 08-02-2012, 20:31
zgłoś do moderacjicytuj
witam i jak wyszedł test, moim zdaniem to może być ciąża,ale dla pewności zrobić test.Ale ostatnio też mi się to przytrafiło i po 3 dniach dostałam okres.Byłam trochę zawiedziona bo z mężem staramy się o kolejne dziecko .
Data dodania: 08-02-2012, 21:05
zgłoś do moderacjicytuj
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
Oddano 2 głosy