Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
![]() Gość | Witam dziewczyny, ostatnio dopowiedziałam się, że mam nadżerkę. I niestety trzeba ją wymrozić (nie rodziłam jeszcze dziecka), z tym, że cena 400 zł za zabieg jest dla mnie ceną ogromną ;/ Niestety obawiam sie, że nie będzie mnie na to stać. Jestem zapisana do przychodni i chodzie na wszystkie wizyty na NFZ. Proszę mi napisać czy istnieje wykonanie takiego zabiegu bezpłatnie, na kase chorych? Jeśli tak to ile trzeba na to czekać i czy możecie podać miejsce we Wrocławiu gdzie takie zabiegi wykonywałyście na NFZ??? Z góry dziękuje i pozdrawiam Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Zamrożenie nadżerki to zabieg który wykonuje się na kasę chorych, więc nie daj sobie wciskać kitu. Jeśli tak powiedział Ci Twój lekarz, to ja radzę go zmienić. Ponadto myślę, ze powinnaś skonsultować się z innym lekarzem, bo może się okazać, ze nadżerka wcale nie jest taka dużo. Ja osobiście zrobiłam błąd jak byłam młoda i nie skonsultowałam się z innym lekarzem i potem się okazało, że byłam nie potrzebnie mrożona, a lekarz chciał wyłudzić poprostu pieniądze z NFZ. Co do lekarza we Wrocławia niestety nie polecę bo nie jestem z tego rejonu |