Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
![]() Gość | Witam mam problem mam 3 miesieczna córeczke i karmie ja piersia tylko butle ma na noc.ostatnio mochałam sie z facetem i zsunęła nam sie gumka wisiałaa we mnie potem zobaczyłam ze jest pusta a była pełan jakie jest ryzyko ze zajde w ciąże. Jeszcze nie miałam okresu po ciąży Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
KARMIENIE PIERSIĄ NIE WYKLUCZA ZAJŚCIA W CIĄŻĘ. MUSISZ UZBROIĆ SIĘ W CIERPLIWOŚĆ, JAK MIAŁAŚ OWULACJĘ TO MOGŁO DOJŚĆ DO ZAPŁODNIENIA, ZA JAKIEŚ DWA TYGODNIE ZRÓB TEST I BĘDZIESZ WIEDZIAŁA. POZDRAWIAM |
![]() Gość | Jak się dowiedzieć kiedy mam owulacje jak jeszcze nie miałam okresu po ciąży? Boje się bo jeszcze się nie otrząsnełam po 1 ciązy a juz może być druga. Na innych forach czytałam ze do 3 miesiaca po porodzie jest antykoncepcja laktacyjna a mała jutro skonczy 3 miesiace a kochalismy sie w srode Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
to idż do ginekologa, na usg widać czy jest pęcherzyk czy go nie ma. jak nie ma to spoko, nie ma ciąży, i wtedy spytaj o antykoncepcję |
andzia42 2012-01-07 17:51:19 to idż do ginekologa, na usg widać czy jest pęcherzyk czy go nie ma. jak nie ma to spoko, nie ma ciąży, i wtedy spytaj o antykoncepcję W tak krótkim czasie od "ryzykownego" stosunku lekarz nic nie byłby w stanie wykryć, nawet pęcherzyka nie zobaczy. Jak pisałam w innym wątku prawdopodobieństwo ciaży jest niewielkie. Ale tak dla własnego spokoju test po trzech tygodniach mozesz zrobić. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |