Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
![]() Gość | Cześć zaczęłam się mastrybutować (czy jak się to pisze) gdy miałam gdzieś około 12 lat. Na początku wystarczyło raz dziennie teraz muszę parę dziennie !! Nie mogę się powstrzymać to się wymyka z pod kontroli błagam pomóżcie. Ja przez to nie mogę normalnie żyć ;(( Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
A teraz ile masz lat? Masturbacja nie jest niczym dziwnym,chłopcy to robią jak i dziewczęta,zarówno we wczesnym okresie dojrzewania jak i później.Masz już może chłopaka? Jak czujesz się z tym naprawdę źle to może rozmowa z psychologiem by coś pomogła. |
![]() Gość | teraz mam 13 lat. Nie mam jeszcze chłopaka ale mam ochte pójść do łóżka z każdym ... Ledwo się kontroluję !!. Mam dość to mi niszczy życie ;((. Pochwa mi spuchła !! Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | jak czesto to robisz? i w jaki sposob? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | wiadomość usunięta z powodu naruszenia regulaminu Forum treść wiadomości zachowana w archiwum Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | jak często ??. Nawet 10 razy dziennie ;( Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |