Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
| Najnowszy komentarz w tym wątku | |
![]() Gość | ostatnio dotykałam mojego chłopaka przez bieliznę . Czułam,że była mokra . Potem ok.10 minutach dotkneła pochwy . Czy mogę być w ciąży ? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
na pewno nie |
![]() Gość | Bardzo Ci dziękuje za pomoc Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
jak to mówią kto pyta nie błądzi. Podstawową kwestią jest to, ze plemniki przez ubrania się nie przedostają i nawet gdyby partner doszedł do orgazmu nie byłoby żadnego ryzyka. |
Gość 2011-12-05 16:09:28 Bardzo Ci dziękuje za pomoc jakos mnie to nie dziwi |
Gość 2011-12-05 16:03:01 ostatnio dotykałam mojego chłopaka przez bieliznę . Czułam,że była mokra . Potem ok.10 minutach dotkneła pochwy . Czy mogę być w ciąży ? Cześć. Wiesz co, bo na innych stronach są niemądre osoby, które pokazują swoją wyższość. Nie przejmuj się nimi |
Wracając do odpowiedzi na zadane przez Ciebie pytanie brzmi nie.Masz 100% pewność,że nie jesteś w ciąży. Nie możliwości przedostania się spermy Twojego chłopaka do Twojej pochwy. Na gołe ciała to wiadomo, ale w ubraniu nie ma takiej możliwości |
Moje koleżanki mają rację. Ja się z tym zgodzę. Popieram je. Myślimy podobnie w wielu kwestiach, ale nie śmiejemy się kiedy dana osoba ma problem. Mnie nawet smuci wyśmiewanie z czyjegoś problemu. Pamiętaj zawsze możesz się zwrócić tutaj na portal z problemem,a ludźmi nie przejmuj. |
nie28 2011-12-07 02:15:33 Moje koleżanki mają rację. Ja się z tym zgodzę. Popieram je. Myślimy podobnie w wielu kwestiach, ale nie śmiejemy się kiedy dana osoba ma problem. Mnie nawet smuci wyśmiewanie z czyjegoś problemu. Pamiętaj zawsze możesz się zwrócić tutaj na portal z problemem,a ludźmi nie przejmuj. własnie bo to co dla niektórych może się wydawać oczywiste, dla innych może nie być do końca zrozumiałe. Dlatego moim zdaniem takie wyśmiewanie jest w zupełności nie na miejscu. |
Masz rację zawsze jest lepiej z kogoś się wyśmiać problemu niż danej osobie pomóc.Tak jest niestety, ale są osoby, które do życia pochodzą z dużą odpowiedzialnością i za to mają u mnie plus |