Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
mam problem bo nie wiem co to moze byc kilka dni temu po stosunku zaczelam mocno krwawic od 4 lat biore tabletki antykoncepcyjne i nigdy takie cos sie nie zdarzylo po badaniu usg i badaniu ginekologicznym lekarz stwierdzil ze wszystko jest ok i takie cos sie czasem zdarza ale dla mnie takie krwawienie nie jest normalne a do okresu bylo daleko.po tym wszystkim doszlam do wniosku ze moze komorka jajowa zostala zaplodniona mimo tabletek a ja nie wiedzialam i dalej bralam tabletki i dlatego doszlo do wypadniecia komorki i poronienia chce zaznaczyc ze czesto mnie boli na dole brzucha po lewej stronie zawsze tak jakby jajnik nigdy po prawej lekarz stwierdzil ze to normalne raz w miesiacu bo mam owulacje owszem zgadzam sie ale ten bol jest kilka razy w miesiacu?tak na chlopski rozum przeciez nie jajeczkuje 4 razy w miesiacu?wiec taka odpowiedz mnie nie satysfakcjonuje.prosze o pomoc co to moze byc czytalam na forum wszystkie przyczyny krwawienia i wszystkie zostaly wykluczone a odpowiedz lekarza typu "to normalne czasem sie zdarza"wcale mi nie pomogla sie martwic.dzikuje za odpowiedzi Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos Oddano 1 głos |
![]() Gość | zmień lekarza Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
od kiedy to niby jest owulacja przy braniu tabletek anty? one blokują owulację, więc skąd niby ona ma się wziąć? W czasie 7 dniowej przerwy nie jest to normalny okres, a krwawienie z odstawienia. Też myślę że powinnaś zmienić lekarza jak on nie wie że podczas brania tabletek nie ma owulacji. Chyba że brałaś je nieregularnie no to wtedy owulacja się pojawi lub pojawić może i dochodzi do zapłodnienia. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |