Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
![]() Gość | Npiszę tak.. To bardzo krępująca mnie sprawa.. ponad 2 miesiące temu zdecydowaliśmy się z mężem na obejrzenie filmu erotycznego, przed stosunkiem. To fajne bo naprawdę nakręca. Wszystko rozumiem, W czym problem,mój mąż dostał obsesji w tym temacie, ciągle ściąga jakieś nowe filmy, i o seksie np. takim normalnym, nie ma mowy. Teraz to wygląda następująco: Jest wieczór ja biore kąpiel, bo już nawet wspolnie jej nie bierzemy, wracam do sypialni, a on czeka, nakręcony oczywiście z pilotem w ręku... Nie kręcą go już naprzykład spontaniczne zaczepki w kuchni, nic! Tylko jak się naogląda, w tedy owszem, to już zaczęło mnie męczyć. Wieczór, łóżko,tv. Nie poznaje Go...Co mam zrobić? Jak mu o tym powiedzieć? On ciągle ściąga filmy na wieczór, a w ciągu dnia o sexie nie ma już mowy...Pomóżcie.. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos Oddano 1 głos |
Wiesz co ja bym udała się z tym do lekarza specjalisty. |
![]() Gość | Porozmawiaj z nim szczerze i powiedz co czujesz. Bez dialogu nie ma mowy o rozwiązaniu problemu, poza tym może on uważa, że Ciebie też to kręci. |
Podejmij rozmowę to jedyne wyjście z sytuacji, przedmówca ma rację |
![]() Gość | macie racje, dziś z nim porozmawiam, .. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | No i stało się Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Jednak wspólny dialog okazał się najlepszym doradcą.Mężczyźni tak mają, ale jak im się wytłumaczy, gdzie tkwi problem to zrozumieją wszystko |