Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
![]() Gość | Wczoraj o godzinie 20 wzięłam 3 szt tabletek. Po 2 godzinach zaczęło się coś dziać tzn. pobolewał mnie brzuch było mi zimno. Minęła kolejna godzina zaczęłam trochę krwawić. Wzięłam kolejne 3 tabletki i po godzinie się zaczęły skurcze było mi nie dobrze, raz zimno raz ciepło. Zaczęłam mocniej krwawić. Wyszło ze mnie kilka dużych skrzepów. Próbowałam się doszukać w nich tej malutkiej,,fasolki,, ale nic nie znalazłam. Na drugi dzień rano nie dało mi to spokoju i zdecydowałam się iść do lekarza. Bardzo się bałam że wykryje te tabletki...ale po zbadaniu mnie stwierdził poronienie i wypisał mi skierowanie na czyszczenie. Poszłam i teraz jestem już po i spokojna o swoje zdrowie... Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
I co ma wnosić Twoja opowieść ? to ostrzeżenie, polecenie, czy chwalenie?, bo ja nie wiem. Jak chciałaś się podzielić radością, że wszystko się dobrze skończyło to chyba w nieodpowiednim miejscu. A może załóż blog niech wszyscy się dowiedzą, ze tak cudownie Ci się ułożyło. BRAWO !!!! |
![]() Gość | Gość 2011-09-29 12:15:35 Wczoraj o godzinie 20 wzięłam 3 szt tabletek. Po 2 godzinach zaczęło się coś dziać tzn. pobolewał mnie brzuch było mi zimno. Minęła kolejna godzina zaczęłam trochę krwawić. Wzięłam kolejne 3 tabletki i po godzinie się zaczęły skurcze było mi nie dobrze, raz zimno raz ciepło. Zaczęłam mocniej krwawić. Wyszło ze mnie kilka dużych skrzepów. Próbowałam się doszukać w nich tej malutkiej,,fasolki,, ale nic nie znalazłam. Na drugi dzień rano nie dało mi to spokoju i zdecydowałam się iść do lekarza. Bardzo się bałam że wykryje te tabletki...ale po zbadaniu mnie stwierdził poronienie i wypisał mi skierowanie na czyszczenie. Poszłam i teraz jestem już po i spokojna o swoje zdrowie... gratuluje !! jestem tego samego zdania cvo Mirabel.. moglabym Ci wiecej napisać ale po co? jesteś żałosna edytowano: 29-09-2011, 20:21 |
![]() Gość | wiadomość usunięta z powodu naruszenia regulaminu Forum treść wiadomości zachowana w archiwum Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | jak zazywalas te tabletki Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
mysle to samo co poprzedniczki!!! nie odpowiednie miejsce aby "chwalić" sie takimi rzeczami!!!!!szkoda słów na ciebie!!!TE SKRZEPY TO POWINNY CI WYPŁYNĄĆ Z MÓZGU A NIE Z PICZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() Gość | dziewczyno zdajesz sobie sprawę z tego, że to jest karalne!! a chwalenie się tym na forum to juz totalny brak wyobraźni |