ginekologia
Ginekologia  - forum dla rodziny i pacjenta
Grupa: OTWARTA

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

• Założyciel: medforum
  •  
  • Data powstania: 28-04-2012
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Oceń forum: 
 (3.6)

Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Temat: Artrotek... [7]

Data dodania: 29-09-2011, 12:15
zgłoś do moderacjicytuj
Wczoraj o godzinie 20 wzięłam 3 szt tabletek. Po 2 godzinach zaczęło się coś dziać tzn. pobolewał mnie brzuch było mi zimno. Minęła kolejna godzina zaczęłam trochę krwawić. Wzięłam kolejne 3 tabletki i po godzinie się zaczęły skurcze było mi nie dobrze, raz zimno raz ciepło. Zaczęłam mocniej krwawić. Wyszło ze mnie kilka dużych skrzepów. Próbowałam się doszukać w nich tej malutkiej,,fasolki,, ale nic nie znalazłam. Na drugi dzień rano nie dało mi to spokoju i zdecydowałam się iść do lekarza. Bardzo się bałam że wykryje te tabletki...ale po zbadaniu mnie stwierdził poronienie i wypisał mi skierowanie na czyszczenie. Poszłam i teraz jestem już po i spokojna o swoje zdrowie...
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
Data dodania: 29-09-2011, 18:24
zgłoś do moderacjicytuj
I co ma wnosić Twoja opowieść ?
to ostrzeżenie, polecenie, czy chwalenie?, bo ja nie wiem.
Jak chciałaś się podzielić radością, że wszystko się dobrze skończyło to chyba w nieodpowiednim miejscu. A może załóż blog niech wszyscy się dowiedzą, ze tak cudownie Ci się ułożyło. BRAWO !!!!
Image

Image
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 6 głosów
Oddano 6 głosów
Data dodania: 29-09-2011, 20:20
zgłoś do moderacjicytuj
Gość 2011-09-29 12:15:35 Wczoraj o godzinie 20 wzięłam 3 szt tabletek. Po 2 godzinach zaczęło się coś dziać tzn. pobolewał mnie brzuch było mi zimno. Minęła kolejna godzina zaczęłam trochę krwawić. Wzięłam kolejne 3 tabletki i po godzinie się zaczęły skurcze było mi nie dobrze, raz zimno raz ciepło. Zaczęłam mocniej krwawić. Wyszło ze mnie kilka dużych skrzepów. Próbowałam się doszukać w nich tej malutkiej,,fasolki,, ale nic nie znalazłam. Na drugi dzień rano nie dało mi to spokoju i zdecydowałam się iść do lekarza. Bardzo się bałam że wykryje te tabletki...ale po zbadaniu mnie stwierdził poronienie i wypisał mi skierowanie na czyszczenie. Poszłam i teraz jestem już po i spokojna o swoje zdrowie...

gratuluje !!
jestem tego samego zdania cvo Mirabel.. moglabym Ci wiecej napisać ale po co? jesteś żałosna
Image
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy
Oddano 3 głosy
edytowano: 29-09-2011, 20:21
Data dodania: 29-09-2011, 21:18

wiadomość usunięta z powodu naruszenia regulaminu Forum

treść wiadomości zachowana w archiwum

Data dodania: 07-02-2012, 21:19
zgłoś do moderacjicytuj
jak zazywalas te tabletki
Data dodania: 07-02-2012, 23:45
zgłoś do moderacjicytuj
mysle to samo co poprzedniczki!!! nie odpowiednie miejsce aby "chwalić" sie takimi rzeczami!!!!!szkoda słów na ciebie!!!TE SKRZEPY TO POWINNY CI WYPŁYNĄĆ Z MÓZGU A NIE Z PICZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Image
Image
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos
Data dodania: 08-02-2012, 07:36
zgłoś do moderacjicytuj
dziewczyno zdajesz sobie sprawę z tego, że to jest karalne!! a chwalenie się tym na forum to juz totalny brak wyobraźni
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
Oddano 2 głosy