Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
![]() Gość | witam...5 miesiecy temu urodziłam zdrowego syna... nie karmilam piersią miałam mocne antybiotyki, syna urodzilam poprzez ciecie cesarskie zpowodowane nadcisnieniem tetniczym od tam tego czasu mialam miesiaczke w maju, czerwcu i lipcu..były nie regularne....od lipca brak okresu....zrobilam 5 testow ciazowych,ostatni 5 dni temu...czy to moze byc ciąża? dodam jeszcze ze boli mnie od 3 dni głowa, mam obniżona temp ciała 36,6, w lipcu miałam podrażnione okolice intymne i opuchnięte dziąsła brałam augumentin. bardzo sie denerwuje i nie wiem co moze byc przyczyna braku miesiaczki,czy po ciazy to normalne ze sa nieregularne cykle? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | dodam jeszcze ze testy wyszły negatywne.. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | przepraszam miało być 36 stopni a nie 36,6.... Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
to mogą być zaburzenia hormonalne, idź do lekarza |
![]() Gość | na srode mam wizytę...tez mysle ze zaburzenia.. ciaze wykluczam... 5 testów chyba nie mogło sie pomylić gdyby ciaza byla 2miesieczna... Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |