Jestem trochę zaniepokojona ponieważ zamiast miesiączki było krótkie plamienie, nie mam apetytu w ogóle, gorączkę i jestem senna, byc moze jestem w ciąży ?
Może być to ciąża kilku dniowa
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Witam wszystkich Jestem trochę zaniepokojona ponieważ zamiast miesiączki było krótkie plamienie, nie mam apetytu w ogóle, gorączkę i jestem senna, byc moze jestem w ciąży ? Może być to ciąża kilku dniowa Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź edytowano: 14-09-2011, 20:28 |
Jeżeli współżyłaś bez zabezpieczenia to oczywiste, zę jest takie prawdopodobieństwo. W tym przypadku nie pozostaje nic innego jak zrobić test. Bo z tego jak piszesz termin miesiączki minął, a zamiast normalnego krwawienia było lekkie plamienie. Nie zrozumiałam za bardzo o co chodzi, że może być to ciaża kilkudniowa. Nie wiem, to znaczy, ze kilka dni temu odbyliście stosunek? |
mirabel25 2011-09-14 21:26:57 Jeżeli współżyłaś bez zabezpieczenia to oczywiste, zę jest takie prawdopodobieństwo. W tym przypadku nie pozostaje nic innego jak zrobić test. Bo z tego jak piszesz termin miesiączki minął, a zamiast normalnego krwawienia było lekkie plamienie. Nie zrozumiałam za bardzo o co chodzi, że może być to ciaża kilkudniowa. Nie wiem, to znaczy, ze kilka dni temu odbyliście stosunek? Współżyliśmy 2 tyg temu Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Aha A gorączka jest wysoka, czy tylko podwyższona? |
mirabel25 2011-09-14 21:34:33 Aha A gorączka jest wysoka, czy tylko podwyższona? 37.8 Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
To moze być i objaw ciąży (choć też przy wysoka) raczej to jakies przeziębienie. Pytałam o gorączkę, bo kiedyś, całkiem niedawno była u mnie przyczyną poronienia we wczesnym stadium ciąży. Tylko gorączkę miałam wysoką, ponad 39 i nie mogłam jej zbić. Pozdrawiam |