Współżyłam w sobotę (03.09), dokładnie 7 dni po dostałam lekkiego 2 dniowego krwawienia...
Chcę się dowiedzieć kiedy powinnam zrobić test, żeby był wiarygodny, jestem w tym kompletnie zielona
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Witam Współżyłam w sobotę (03.09), dokładnie 7 dni po dostałam lekkiego 2 dniowego krwawienia... Chcę się dowiedzieć kiedy powinnam zrobić test, żeby był wiarygodny, jestem w tym kompletnie zielona Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Nie ma sensu robic szybciej niż w terminie spodziewanej miesiączki, bo inaczej może sie okazać mało wiarygodny. |
mirabel25 2011-09-13 19:47:08 Nie ma sensu robic szybciej niż w terminie spodziewanej miesiączki, bo inaczej może sie okazać mało wiarygodny. Miesiączka miała być 07.09 Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
A to znaczy, że 10 było lekkie krwawienie. To jest prawdopodobieństwo ciaży, nawet duże. Spokojnie już teraz można wykonać test, choćby jutro rano. Pozdrawiam |
mirabel25 2011-09-13 20:05:51 A to znaczy, że 10 było lekkie krwawienie. To jest prawdopodobieństwo ciaży, nawet duże. Spokojnie już teraz można wykonać test, choćby jutro rano. Pozdrawiam Serdecznie dziękuję Ci za pomoc :*** |
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam 3.09. współżyłaś a 7.09. miałaś dostać okres? jeżeli tak to współżyłaś w swoje dni niepłodne, więc o ciąży nie ma co myśleć, to raczej niemożliwe Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
ja potem też tak pomyślałam, zę to raczej dni niepłodne, więc ciąża jest malo prawdopodobna. Jednak dla pewności można wykonać test. Jak wiadomo różne cuda się moga zdarzyć. Daj znać co wyszło |