Data dodania: 07-09-2011, 00:56
zgłoś do moderacjicytujWitam
Mam dosyć regularne miesiączki co 28,29 dni. 4 wrzesnia powinnam dostać okresu. Kilka dni wcześniej pojawiła mi się biała wydzielina, która była wewnątrz i nie przyjemnie pachniała. Występowało przy tym swędzenie i dyskomfort. Zrobiłam dzisiaj test ciązowy z porannego moczu, który wyszedł negatywnie.Od wczoraj biorę Gynalgin, który dostałam od lekarza rodzinnego poniewaz moja wizyta u ginekologa zaplanowana jest dopiero za tydzień, lekarz rodzinny stwierdził, że mogą to być drożdże.Wczoraj pobolewał mnie brzuch, byłam rozdrażniona.
Współżyłam ostatnio przez stosunek przerywany. Okres nie opóźniał mi się aż tak i nie wiem co się dzieje. Czy okres mógł się opóźnić przez ten biały, gęsty śluz? a może jestem w
ciąży? Czy powinnam przyjmować Gynalgin jeśli dostanę okresu? Ile może mi się opóźnić okres? Wiem, że nie powinno się stosować w trakcie miesiączki, ale jeszcze narazie jej nie mam. Testy ciążowe daj 99% odpowiedzi, ale nie wydaje mi się poza tym przy dotyku piersi, mam wrazliwe sutki na dotyk od dzisiaj .. powod? nie mam pojecia. Nigdy wczesniej nie bolaly mnie tak sutki. Czy moga to byc
zaburzenia hormonalne?żeby to była
ciąża, skoro mam takie objawy.
Okres powinnam dostać w niedzielę.
Dziękuję za odpowiedź