Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
![]() Gość | Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos Oddano 1 głos |
![]() Gość | Powiem tak. Ja jestem z moją żoną kilkanaście lat zawsze moje libido było baaaaaaardzo wysokie jej niestety NIE!!! Teraz jak jestem co raz starszy jest jeszcze gorze Ona się męczy bo ja zawszę chcę !!! - A mnie męczy, że Ona nie może!!!! P-O-M-O-C-Y !!! Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos Oddano 1 głos |
![]() Gość | Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 11 głosów Oddano 11 głosów |
![]() Gość | Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | ja mam wysokie libido. Tak było zawsze. Miałam faceta, który kochał sie ze mną zawsze 2 lub 3 razy w nocy i to mi odpowiadało. zaznaczam każdej nocy. Teraz juz go nie ma i jestem bardzo nerwowa. Zawsze z nim miałam orgazm. ( czasami kilka) . Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Widocznie tego potrzebujesz i nie ma co walczyć, tak jesteś i to dobrze. Z wiekem poziom hormonów spadnie i samo się wyreguluje Gość 2008-02-15 16:29:00 ja tez mam barrrdzo wysokie libo. mode zawsze i wszedzie a dodam ze jestem kobieta. to takie meczace.... Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | widze zero konkretow, sam spam, ludzie sie pytaja, nie a odpowiedz samo sie wyreguluje. glupota Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos Oddano 1 głos |
![]() Gość | Ja odkad pamietam mam takie libido... w wieku 5 lat juz mysli przepelnial mi sex... Czasami zastanaiałem się czy to źle, to może głupia choroba psychiczna... teraz mam 23l i wiem ze to normalne... idealny tryb dla mnie to minimum raz dziennie.. do trzech razy... srednio 30 min... nie ma co to najpiękniejszy cielesny narkotyk dla obojga Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |