ginekologia
Ginekologia  - forum dla rodziny i pacjenta
Grupa: OTWARTA

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

• Założyciel: medforum
  •  
  • Data powstania: 28-04-2012
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Oceń forum: 
 (3.6)

Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Temat: ciąża. [5]

Data dodania: 04-10-2009, 23:03
zgłoś do moderacjicytuj
cześć. Pisałam już tutaj niedawno na forum o moje sytuacji(miesiąc temu kochałam się z chłopakiem podczas 1-wszego dnia okresu, okres mam w miarę regularny trwający 5 dni).Pisano mi, że raczej nie ma szansy zajścia w ciążę... W każdym razie dzieje się z moim organizmem całkiem dziwne rzeczy. Jak to przed okresem bolą mnie piersi (tyle, że teraz bolą mnie jeszcze sutki), często oddaje mocz (wiem,że to dopiero występuje po jakimś tygodniu, ale gdybym była w ciąży byłby to już 4-ty tydzień), mam apetyt i zmianę humorów (ale tak też zawsze mam przed miesiączką) i boli mnie brzuch - praktycznie tak jak na okres, albo przed. Przez cały czas.Może sobie coś teraz uroiłam, ale nigdy tak nie miałam. Bo boli mnie już z 4-ty dzień. Ale nie boli bardzo tylko pobolewa. Jak myślicie? może to być ciąża? (okres planowo powinnam dostać za max 6 dni).
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
Data dodania: 05-10-2009, 10:21
zgłoś do moderacjicytuj
cześć Kinga smile ja też mam dostać okres za jakieś 6, 7 dni. I mam silniejsze objawy PMS niż zwykle. Jak długo trwają twoja cykle? Moim nzdaniem jak kochałaś się 1dc to jest niemożliwością, żebyś była w ciąży. No chyba, że twoje cykle trwają 20 dni - ale to rzadkość.
Kasia
Data dodania: 05-10-2009, 10:38
zgłoś do moderacjicytuj
nikt ci nie odpowie czy jestes w ciąży nmo chyba ze jakis jasnowidz

Ale jest proste rozwiązanie idz i zrób bete
Data dodania: 05-11-2009, 21:06
zgłoś do moderacjicytuj
Mam pytanie. jestem tydzień po stosunku. były to prawdopodobnie moje dni płodne- chociaż jestem początkująca w tych sprawach wiec nie jestem pewna na 100%. staramy się z mężem o aniołka. powiedzcie mi proszę co mogą znaczyć w dole brzucha takie dziwne bole jakby mnie coś wypychało od środka. zastanawia mnie czy to może być ciąża czy te ble spowodowane są czymś innym. nie należę do osob ktrore tak bardzo chcą dzidziusia ze nawet sobie mogą wmawiać rożne objawy dlatego zadziwił mnie ten bol. dodam że kilka dni temu miałam też taki bol jak przed okresem a zawsze tak mnie bolało 2-3 dni przed. dodatkowo piersi wydają mi się pełniejsze, troszkę bolą przy dotyku ale to normalne przed@. proszę o szybka odpowiedz. z gry dziękuje i pozdrawiam was wszystkie smile
Data dodania: 05-11-2009, 22:52
zgłoś do moderacjicytuj
o aniołka to wy się lepiej nie starajcie tylko o zdrowego dzidziusia bo aniołki to są w niebie... ja jestem mamą aniołka i nie życzę Ci żebyś ty kiedyś dołączyła do tego grona. najlepiej jak zrobisz test albo pójdziesz do lekarza na usg wtedy nie tylko potwierdzisz ale także i zobaczysz smile życzę pozytywnego wyniku!!! pozdrawiam