ginekologia
Ginekologia  - forum dla rodziny i pacjenta
Grupa: OTWARTA

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

• Założyciel: medforum
  •  
  • Data powstania: 28-04-2012
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Oceń forum: 
 (3.6)

Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Temat: objawy ciąży. Proszę o konkretne odpowiedzi. [3]

Data dodania: 04-10-2009, 18:15
zgłoś do moderacjicytuj
cześć. Pisałam już tutaj niedawno na forum o moje sytuacji(miesiąc temu kochałam się z chłopakiem podczas 1-wszego dnia okresu, okres mam w miarę regularny trwający 5 dni).Pisano mi, że raczej nie ma szansy zajścia w ciążę... W każdym razie dzieje się z moim organizmem całkiem dziwne rzeczy. Jak to przed okresem bolą mnie piersi (tyle, że teraz bolą mnie jeszcze sutki), często oddaje mocz (wiem,że to dopiero występuje po jakimś tygodniu, ale gdybym była w ciąży byłby to już 4-ty tydzień), mam apetyt i zmianę humorów (ale tak też zawsze mam przed miesiączką) i boli mnie brzuch - praktycznie tak jak na okres, albo przed. Przez cały czas.Może sobie coś teraz uroiłam, ale nigdy tak nie miałam. Bo boli mnie już z 4-ty dzień. Ale nie boli bardzo tylko pobolewa. Jak myślicie? może to być ciąża? (okres planowo powinnam dostać za max 6 dni).
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos
Data dodania: 06-10-2009, 14:47
zgłoś do moderacjicytuj
hej, zrób badanie krwi i wszystko bedzie wiadomo.

Pozdrawiam
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
Data dodania: 07-10-2009, 23:55
zgłoś do moderacjicytuj
nie chce cie straszyc ale ja mialam wlasnie takie pierwsze objawy ciąży. Niesamowity bol calych piersi, reagowaly nawet na zmiane temperartury. Miialam tez takie pobolewanie podbrzusza (do 3 misiaca) jak na okres ale on nie nadchodzil. W ogole czulam sie jakbym w kazdej chwili miala dostac miesiaczke. Po tygodniu czekania zrobilam test a tam II.
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź