od dwóch lat biorę plastry antykoncepcyjne i nie mam ochoty na współżycie nie wiem czy to przez plastry a tabletek nie mogę brać. Co mam zrobić?
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
witam, od dwóch lat biorę plastry antykoncepcyjne i nie mam ochoty na współżycie nie wiem czy to przez plastry a tabletek nie mogę brać. Co mam zrobić? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy Oddano 2 głosy |
![]() Gość | Ja też jestem zadowolona z plastrów. lekarz mi przepisał bo tabletkach miała plamienia miesiacami, aż sie przestraszyłam. Teraz mam tylko stresa że mi sie plaster odklei i wpadka gotowa, ale to tylko obawy psychiczne, bo plastry mają bardzo mocny klej powiedziała mi o tym farmaceutka w mojej aptece dbam o zdrowie, tam mozna kupić plastry za 41 zł, nigdzie taniej nei widziałam Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos Oddano 1 głos |
![]() Gość | hej...sprawdziłam ten doz i rzeczywiście taniej, a najlepiej, że miałam ich aptekę pod nosem u siebie w Bukowcu, a chodziłam do innej jak jakaś durna...nie wiem czemu w sumie Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | ja też od jakiegos czasu tylko na doz.pl kupuje tabletki. Oni w każdym mieście chyba swoje apteki stacjonarna mają, na ich stronie jest wykaz aptek. naprawdę najtaniej u nich Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Gość 2010-06-15 13:25:01 ja też od jakiegos czasu tylko na doz.pl kupuje tabletki. Oni w każdym mieście chyba swoje apteki stacjonarna mają, na ich stronie jest wykaz aptek. naprawdę najtaniej u nich Mało subtelny ten marketing Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Dziewczyny, najtańsze plastry znalazłam w Aptekach Rodzinnych. Cena to 35 zł. ogólnie mają tanią antykoncepcję i nie tylko. Mogę powiedziec, ze ich polecam. Jakby co namiary na adresy aptek są na ich stronie - www.aptekirodzinne.pl Sandra Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Potwierdzam, sama kupuję plastry w Aptekach Rodzinnych. Jak na razie nie znalazłam tańszej Evry. Ogólnie mają tanio, zaczęłam sie tam zaopatrywać. a co najlepsze przez internet a poza tym również jestem zadowolona z plastrów, na razie nie miałam nieprzyjemności. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Potwierdzam, sama kupuję plastry w Aptekach Rodzinnych. Jak na razie nie znalazłam tańszej Evry. Ogólnie mają tanio, zaczęłam sie tam zaopatrywać. a co najlepsze przez internet a poza tym również jestem zadowolona z plastrów, na razie nie miałam nieprzyjemności. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |