ginekologia
Ginekologia  - forum dla rodziny i pacjenta
Grupa: OTWARTA

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

• Założyciel: medforum
  •  
  • Data powstania: 28-04-2012
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Oceń forum: 
 (3.6)

Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Temat: plastry antykoncepcyjne [10]

Data dodania: 04-10-2009, 17:57
zgłoś do moderacjicytuj
witam,
od dwóch lat biorę plastry antykoncepcyjne i nie mam ochoty na współżycie nie wiem czy to przez plastry a tabletek nie mogę brać. Co mam zrobić?
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
Data dodania: 16-04-2010, 21:00
zgłoś do moderacjicytuj
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
Oddano 2 głosy
Data dodania: 18-04-2010, 10:26
zgłoś do moderacjicytuj
Ja też jestem zadowolona z plastrów. lekarz mi przepisał bo tabletkach miała plamienia miesiacami, aż sie przestraszyłam. Teraz mam tylko stresa że mi sie plaster odklei i wpadka gotowa, ale to tylko obawy psychiczne, bo plastry mają bardzo mocny klej powiedziała mi o tym farmaceutka w mojej aptece dbam o zdrowie, tam mozna kupić plastry za 41 zł, nigdzie taniej nei widziałam
Data dodania: 19-04-2010, 10:35
zgłoś do moderacjicytuj
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos
Data dodania: 20-04-2010, 11:05
zgłoś do moderacjicytuj
hej...sprawdziłam ten doz i rzeczywiście taniej, a najlepiej, że miałam ich aptekę pod nosem u siebie w Bukowcu, a chodziłam do innej jak jakaś durna...nie wiem czemu w sumie wink ) Jak kto z bukowca, to niech na floriana ceynowy 17 se idzie. No...i niech kto powie, że buszowanie po necie to strata czasu wink ) razz
Data dodania: 15-06-2010, 13:25
zgłoś do moderacjicytuj
ja też od jakiegos czasu tylko na doz.pl kupuje tabletki. Oni w każdym mieście chyba swoje apteki stacjonarna mają, na ich stronie jest wykaz aptek. naprawdę najtaniej u nich smile
Data dodania: 15-06-2010, 19:53
zgłoś do moderacjicytuj
Gość 2010-06-15 13:25:01 ja też od jakiegos czasu tylko na doz.pl kupuje tabletki. Oni w każdym mieście chyba swoje apteki stacjonarna mają, na ich stronie jest wykaz aptek. naprawdę najtaniej u nich smile

Mało subtelny ten marketing smile
Data dodania: 28-11-2010, 23:53
zgłoś do moderacjicytuj
Dziewczyny, najtańsze plastry znalazłam w Aptekach Rodzinnych. Cena to 35 zł. ogólnie mają tanią antykoncepcję i nie tylko. Mogę powiedziec, ze ich polecam. Jakby co namiary na adresy aptek są na ich stronie - www.aptekirodzinne.pl
Sandra
Data dodania: 15-12-2011, 13:01
zgłoś do moderacjicytuj
Potwierdzam, sama kupuję plastry w Aptekach Rodzinnych. Jak na razie nie znalazłam tańszej Evry.
Ogólnie mają tanio, zaczęłam sie tam zaopatrywać.
a co najlepsze przez internet smile

a poza tym również jestem zadowolona z plastrów, na razie nie miałam nieprzyjemności.
Data dodania: 15-12-2011, 13:02
zgłoś do moderacjicytuj
Potwierdzam, sama kupuję plastry w Aptekach Rodzinnych. Jak na razie nie znalazłam tańszej Evry.
Ogólnie mają tanio, zaczęłam sie tam zaopatrywać.
a co najlepsze przez internet smile

a poza tym również jestem zadowolona z plastrów, na razie nie miałam nieprzyjemności.