Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
![]() Gość | Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Sama piszesz ze nie miałaś regularnych okresów. Zrobienie testu to nie majątek bo kosztuje 5 może 10 zł w zależności od firmy, a przynajmniej będziesz pewna.Bardzo mało prawdopodobnie ze jesteś w ciąży ale jakaś szansa zawsze jest. pozdrawiam gorąco i powodzenia. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | mam 17 lat i jestem w ciąży . zrobiłam test i jednak wyszło to czego najbardziej nie chciałam .. ciąża... ! ucze sie w tech, mam 5 rodzenstwa i ojczyma alkoholika.!;( wiem,byłam nieodpowiedzialną gówniara.!! ale stało sie !! prosze o pomoc !! musze usnąc bobaska ale nie mam pojećia jak!! prosze!! to jest mój nr gg 9550428 ! Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | nie rób tego!!! co się dzieję z ojcem dziecka, odszedł od Ciebie???? to że masz takiego ojczyma to Ci współczuje bo na pewno nie jest Ci łatwo z nim zyć ale wiesz są jakieś ośrodki pomocy samotnym matkom, ze szkoły Cie nie wyrzucą a jeszcze Ci pomogą na prawdę nie jesteś w złej sytuacji wszystko jest lepsze od aborcji i nie słuchaj tych bab o tym jak gładko i pięknie im poszło poronienie... nie wszystkie opowiadają o tym co później się z nimi działo jak dorosły do roli matki a się okazało że nie mogą.. bo tak też się zdarza... ja jestem niewiele starsza od Ciebie jak zaszłam w ciąże miałam 19lat dopiero co znalazłam pracę,poszłam na studia ale chciałam tego dziecka tylko że poroniłam samoistnie a teraz żeby mieć kolejne dziecko to się muszę leczyć. przemyśl to i nie rób głupstw Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Gość 2007-02-04 20:05:00 JEstem w ciąży kochałam sie i zrobiłam test po 8 dniach. jak mam usunąć mam 17 lat test wykrył że jestem powtarzałam 3 razy mój ginekolo powiedział że on nie da żadnych tabletek i co teraz jakie są tabletki na poronienie lub jakiś inny sposób po pierwsze nie usuwaj tego dziecka ... jestem w twojim wieku i jestem własnie w 10 tygodniu ciazy ...skoro ty i twoj partner daliscie temu nie narodzonemu dziecku zycie to daj mu szanse wyjscia na swiat !!!Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | ale wy ludzie macie na bani . no ta ja se dałam buziaka dla chlopaaka w policzek i zaszłam w ciaze no lol2 . xd a moze wgl jak koło niego przeszłam co ? i jego pleminiki dostały sie do mojej *** ? wezcie no zal mi was hahahahaha xd wglto ja zostałam jzapowietrzona i tak o se zaszłam w ciaze . ;lol2; zal normalnie zal . ludzie ogarnijcie sie ;d Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Są tabletki ale na recepte ARTHOTEC lek może uszkodzić płud a czasami prowadzi do poronienia. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Cześć mam na imię Majka,mam problem dwa tygodnie temu kochaliśmy sie z moim narzeczonym i zrobił to do mnie po tygodniu strasznie bolało mnie w dole brzucha,mam obolale piersi i jestem bardzo ospała czy to jest objaw ciązy? Czy mozliwe jest to abym miała juz jakies objawy??? miesiaczke mam dostac dopiero za 1,5 tygodnia wiec watpie zebym miala napiecie przed miesiaczkowe?! Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Hmm Wydaje mi się ze moge byc w ciazy Zawsze mialam regularne 28 dniowe cykle A dwa ostatnie cykle byly dosc dziwne Pierwszy spoznil sie 8 dni i trwal 1 dzien a zawsze mialam 5-6 dni Drugi spoznil sie 15 dni Zrobilam test w grudniu i wyszedl negatywny Po tym kolejnym spoznieniu nie robilam dodatkowo mam okropne nastroje Jestem zla i poddenerwowana Dokucza mi okropna sennosc i zmeczenie MAm wzdecia a w ostatnim tygodniu doszly mdlosci tyle ze wieczorne Ciągle sie pocę i mam dziwne przebarwienia na twarzy Pare razy kochalam sie z mezem bez zabezpieczenia ale nie wiem czy byly to dni plodne Wydaje mi sie ze nie Jakie jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy jesli test wyszedl negatywny? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |