ginekologia
Ginekologia  - forum dla rodziny i pacjenta
Grupa: OTWARTA

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

• Założyciel: medforum
  •  
  • Data powstania: 28-04-2012
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Oceń forum: 
 (3.6)

Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Temat: Orgazm moczowy ? a moze wysilkowe nietrzymanie moczu ? [11]

Data dodania: 03-03-2012, 18:52
zgłoś do moderacjicytuj
Mnie to bardzo kręci, gdy kobieta siusia podczas seksu.
Chętnie poznam kobietę, która też to lubi
Jestem ze Szczecina
mój email: handsome219@interia.pl
Piotrek
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

1

2

...

»

z 2

Data dodania: 10-11-2005, 21:26
zgłoś do moderacjicytuj
Moj problem pojawil sie kilka miesiecy temu. Zaczne od poczatku. Mam 33 lata .Dwa miesiace temu wyszlam za maz i od tego czasu stosujemy sie do zasad NPR. Wczesniej przez wiele lat stosowalam tabl. antykoncepcyjne i prezerwatywy. Moj obecny maz nie jest moim pierwszym partnerem seksualnym. I wczesniej nie miewalam zadnych tego typu problemow. Poniewaz dopiero uczymy sie NPR to nasze wspolzycie nie jest tak aktywne jak to bylo do tej pory. Ale jak sie kochamy to przynosi mi to (od slubu) naprawde ogromna radosc.A moj problem . Podczas kochania "cos" ze mnie cieplego wyplywa. Nie sa to jakies duze ilosci ale posciel jest wilgotna.Kochamy sie zawsze ( przepraszam za taki opis ) od tylu . Czesto tez odczuwam pewnego rodzaju bol tak jak by penetracja byla za gleboka ale i jest to za razem przyjemne ( moze powinnismy pomyslec o innej pozycji )Myslalam, ze to tzw. wytrysk kobiecy i bylam z tego bardzo nawet dumna wink Ale cos mnie martwilo to zjawisko.Szczegolnie, ze zadna z moich bliskich przyjaciolek o czyms podobnym nawet nie slyszala.Bo jest tak za kazdym razem. A nie przezywam jakis wielkich orgazmow. Pare dni temu podczas stosunku jak " to cos " zaczylo ze mnie wyplywac, powachalam i..... ma to zapach moczu. Przerazilam sie i az chcialo mi sie plakac. Zaznaczam, ze nie zdaza mi sie jakies po puszczanie moczu itp. No chyba, ze bardzo kichne ale to wyjatkowo. Troche sie naczytalam na temat " wysilkowego nietrzymania moczu " i normalnie sie boje.Kiedys tez czytalam na jakims forum cos na temat tzw. " orgazmu moczowego " ale tak naprawde to szperam po internecie juz tudzien i nic na w/w temat nie moge znalezc.Acha i jeszcze jedna sprawa . Dawniej miewalam czeste bole cewki moczowej po stosunku, jakies pieczenie itp. a teraz jest ok. Obecnie cieszy mnie bardzo kochanie sie z moim mezusiem i te dziwne " moczenie sie " nie bedzie dla nas zadnym problemem pod warunkiem, ze nie swiadczy o jakiejs nieprawidlowosci czy chorobie.

Przepraszam, ze takie dlugie to moje pytanie .Naprawde sie martwie cry

Pozdrawiam bardzo serdecznie i czekam niecierpliwie na odpowiedz.

Kasianowak

Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos
Data dodania: 11-11-2005, 09:35
zgłoś do moderacjicytuj
Ja tez mam podobnie przy orgazmie.

Mam popprostu babski wytrysk.
Data dodania: 11-11-2005, 10:20
zgłoś do moderacjicytuj
nie martw sie. wydaje mi sie ze kazda kobieta zadowolona ze swojego pozycia seksualnego miewa podobne objawy. mozesz zauwazyc ze dzieje sie tak w stosunkach ktore sprawiaja ci duza satysfakcje seksualna lub gdy kochacie sie dosc "ostro". nie wiem co to dokladnie jest, moze tak jak napisala poprzedniczka orgazm. ja tez to mam i tak samo to oceniam. i dodam, ze to uwielbiam.......
Data dodania: 12-11-2005, 22:03
zgłoś do moderacjicytuj
WIELKIE DZIEKI za odpowiedz.

Kasianowak

Data dodania: 06-01-2010, 22:00
zgłoś do moderacjicytuj
http://www.***/aff/8505/product_info.php?products_id=336
Data dodania: 02-02-2010, 15:05
zgłoś do moderacjicytuj
Jest częścią orgazmu strefowego, inaczej zwany orgazmem punktu U. Stymulacja cewki moczowej niektórym kobietom sprawia dużą przyjemność. Można pobudzić ją palcami lub językiem, wykonując rozmaite ruchy. Wielu naukowców, jednak wątpi w jego istnienie, uzasadniając to, że pobudzanie cewki, jest tylko jedną z metod dojścia do orgazmu.
Data dodania: 02-02-2010, 15:21
zgłoś do moderacjicytuj
http://www.superja.pl/content/kobiecy-orgazm-z-wytryskiem
Data dodania: 30-07-2010, 21:39
zgłoś do moderacjicytuj
poznam dziewczyną cierpiącą na ntm: piotrek_pm@gazeta.pl
Data dodania: 27-01-2012, 13:48
zgłoś do moderacjicytuj
Dużo pożytecznych informacji o ćwiczeniach mięśni Kegla i nietrzymaniu moczu można znależć na : www.aquaflex.pl

Data dodania: 27-01-2012, 14:28
zgłoś do moderacjicytuj
Wszystko kochana z Tobą jak najbardziej w porządku smile Pomijając opinie w/w dodam, że ta pozycja sprzyja niestety takim zdarzeniom. Myślę, że tak naprawdę jest to "mieszanka" Was obojga. Tym bardziej, że zgaduję że Twój mężczyzna w Tobie kończy. Przed dojściem mężczyzna również podniecając się wydziela trochę płynu, plus Twoje podniecenie, daje taki efekt. Tym bardziej, ze nie leżysz i wszystko "nie zatrzymuje się".