Chętnie poznam kobietę, która też to lubi
Jestem ze Szczecina
mój email: handsome219@interia.pl
Piotrek
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Forum - Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
| Najnowszy komentarz w tym wątku | |
![]() Gość | Mnie to bardzo kręci, gdy kobieta siusia podczas seksu. Chętnie poznam kobietę, która też to lubi Jestem ze Szczecina mój email: handsome219@interia.pl Piotrek Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Moj problem pojawil sie kilka miesiecy temu. Zaczne od poczatku. Mam 33 lata .Dwa miesiace temu wyszlam za maz i od tego czasu stosujemy sie do zasad NPR. Wczesniej przez wiele lat stosowalam tabl. antykoncepcyjne i prezerwatywy. Moj obecny maz nie jest moim pierwszym partnerem seksualnym. I wczesniej nie miewalam zadnych tego typu problemow. Poniewaz dopiero uczymy sie NPR to nasze wspolzycie nie jest tak aktywne jak to bylo do tej pory. Ale jak sie kochamy to przynosi mi to (od slubu) naprawde ogromna radosc.A moj problem . Podczas kochania "cos" ze mnie cieplego wyplywa. Nie sa to jakies duze ilosci ale posciel jest wilgotna.Kochamy sie zawsze ( przepraszam za taki opis ) od tylu . Czesto tez odczuwam pewnego rodzaju bol tak jak by penetracja byla za gleboka ale i jest to za razem przyjemne ( moze powinnismy pomyslec o innej pozycji )Myslalam, ze to tzw. wytrysk kobiecy i bylam z tego bardzo nawet dumna Przepraszam, ze takie dlugie to moje pytanie .Naprawde sie martwie Pozdrawiam bardzo serdecznie i czekam niecierpliwie na odpowiedz. Kasianowak Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos Oddano 1 głos |
![]() Gość | Ja tez mam podobnie przy orgazmie. Mam popprostu babski wytrysk. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | nie martw sie. wydaje mi sie ze kazda kobieta zadowolona ze swojego pozycia seksualnego miewa podobne objawy. mozesz zauwazyc ze dzieje sie tak w stosunkach ktore sprawiaja ci duza satysfakcje seksualna lub gdy kochacie sie dosc "ostro". nie wiem co to dokladnie jest, moze tak jak napisala poprzedniczka orgazm. ja tez to mam i tak samo to oceniam. i dodam, ze to uwielbiam....... Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
WIELKIE DZIEKI za odpowiedz. Kasianowak Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | http://www.***/aff/8505/product_info.php?products_id=336 Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Jest częścią orgazmu strefowego, inaczej zwany orgazmem punktu U. Stymulacja cewki moczowej niektórym kobietom sprawia dużą przyjemność. Można pobudzić ją palcami lub językiem, wykonując rozmaite ruchy. Wielu naukowców, jednak wątpi w jego istnienie, uzasadniając to, że pobudzanie cewki, jest tylko jedną z metod dojścia do orgazmu. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | http://www.superja.pl/content/kobiecy-orgazm-z-wytryskiem Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | poznam dziewczyną cierpiącą na ntm: piotrek_pm@gazeta.pl Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Dużo pożytecznych informacji o ćwiczeniach mięśni Kegla i nietrzymaniu moczu można znależć na : www.aquaflex.pl Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Wszystko kochana z Tobą jak najbardziej w porządku Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |