Witam,
Kiedy najlepiej zacząć uczyc dzieciaki jazdy na nartach. Sama nie jeżdże ale może się przekonamy jak nasze maluchy zaczną
Forum - Gotowe na wszystko!
Witam, Kiedy najlepiej zacząć uczyc dzieciaki jazdy na nartach. Sama nie jeżdże ale może się przekonamy jak nasze maluchy zaczną |
W sumie chciałąm napisać, ze to chyba nie najlepsza pora na narty,ale skoro kilka dni temu w górach spadł śnieg, to wszystko jest możliwe. Nie ma wybranego wieku, najlepiej od małego. Dorosłym jest się ciężej nauczyć czegokolwiek, wiec i o nartach można tak powiedzieć. |
Marta, Jak najwcześniej. Im wczesniej tym lepiej. Narty swietnie rozwijaja koordynacje motoryczno-ruchową u dzieciaków. Poza tym jest to super FUN. Zima, biało, góry, świeże powietrze. Po kilku godzinach adrenalinki na stoku maluchom nie trzeba dwa razy podstawiac talerza z zupą, bo ogarnia je wilczy apetyt. |
ja mam taki problem, że chciałabym dziecko posłać na jakieś zimowisko czy obóz narciarski - slyszałam o tym i są różne podlądy ale większość pozytywnych na szczęście - we ferie starsza córa chcialaby wyjechać - my niestety nie możemy się urwac z pracy ;/ mozecie doradzic jakies SPRAWDZONE zimowsko na narty? bede zobowiazana |
hej ja swoje dziecko posłałam w zeszłym roku na zimowisko z poznańskim funclubem o ile dziecko nie boi sie jechac bez rodzicow za granicę... bo moi już obaj zaprawieni w boju choć z drugiej strony opieka załatwiona przez biuro bardzo w porządku, więc Ty nie miałabyś się czego obawiać... |
moja córka ma 15 lat więc rwie się co nie miara, ale zawsze wolałabym miec ją pod swoim okiem ale chyba jestem zbyt opiekuńcza hehe |