Twoja, moja, nasza ZDRADA
Grupa: OTWARTA

Twoja, moja, nasza ZDRADA

• Założyciel: Klara
  •  
  • Data powstania: 04-11-2011
Zostałaś zdradzona? Zdradzasz? Chcesz zdradzić? Jedna odpowiedź na TAK? Ta grupa jest dla Ciebie!

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Oceń forum: 
 (5.0)

Forum - Twoja, moja, nasza ZDRADA

Temat: Zostałam zdradzona / Zostałem zdradzony [6]

Data dodania: 15-05-2010, 13:58
zgłoś do moderacjicytuj
Już jest ... ta jedna osoba na milion. Spotykacie się, miłość połączyła Was praktycznie od pierwszego wejrzenia... układanie sobie plany na życie, jesteś zakochana/ny...

i w jednej małej chwili czar pryska, do drzwi zapukała zdrada.... Czy można ją wybaczyć ? Jak czujemy się po zdradzie ? Kto bardziej cierpi ? co jest gorsze: zdradzać czy być zdradzanym ?

Zapraszam do dyskusji
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
Oddano 2 głosy
edytowano: 15-05-2010, 13:59
Data dodania: 17-05-2010, 09:51
zgłoś do moderacjicytuj
Nie chciałabym nigdy znaleźć się w takiej sytuacji, widziałam po znajomych, jak ich to bolało. zauważyłam, że kobiety zdradzają równie często, jak mężczyźni.Od czego to jest uwarunkowane?
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
Data dodania: 21-05-2010, 13:00
zgłoś do moderacjicytuj
Tak naprawde to jak się dobrze przyjrzycie zauważycie, że jesteśmy zdradzani caly czas. Małe kłamstwo dziecka, partnera. Nielojalny wspólnik. Operator naliczył nam dodatkwoe usługi. Oszukano nas w sklepie, szkole, pracy. Szef nie dotrzymał obietnicy.

Takie moje przemyślenia

Kinia
Data dodania: 31-05-2010, 12:24
zgłoś do moderacjicytuj
Dlatego warto miec głowę na karku smile

Oszukiwani przez rząd, kościół, możnaby się czepiać wszystkiego, ale ta głowa, która powinna być na karku - dawnoby już spadła.

dziecko smakuje kłamstwa, należy mu tylko wytłumaczyć, że nie powinno się tego czynić. mże warto pokazać, jak działą kłamstwo w kierunku do niego? zapytac jak się z tym czuje. jeśli powiesz ze kupisz mu zabawke, ciuch i tego nie uczynisz... może zrozumie, że k łamstwo nie popłaca.

na kłamiących wspólników nie mam rady, nie znalazłam się w takiej sytuacji, a ciekawa jestem, jak, w razie czego powinnam się zachować???

jeśli chodzi o prawo konsumenta, to do 7 dni możemy zwrócić usługę nie podając wyjaśnienia, a rzecz w stanie nienaruszonym do 10 dni. Więc my jako kupujący też mamy swoje prawa.

pozdrawiam cieplutko biggrin
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos
Data dodania: 26-09-2011, 12:43
zgłoś do moderacjicytuj
Jesteś mężczyzną, którego żona została uwiedziona przez jakiegoś młodego gogusia? Bądź facetem, który nienawidzi takich chłystków, którzy rujnują życie innych? Jeśli tak, to zgłoś się do nas. Popularny program TV poszukuje odważnych mężczyzn, którzy powiedzą co myślą o flirciarzach podrywających mężatki. Zainteresowanych proszę o kontakt na w.waligora@tvn.pl - proszę podać imię i nr tel. A oddzwonimy. TERAZ TY MASZ SZANSĘ SIĘ WYPOWIEDZIEĆ I POPATRZEĆ W OCZY JEDNEMU Z TAKICH.
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos
Data dodania: 06-12-2011, 00:00
zgłoś do moderacjicytuj
Profesjonalnie, dyskretnie zdobywamy dowody zdrady.
Materiały które uzyskasz podejmując współprace z nami, są już nie do podważenia przez Stronę.
Serdecznie polecamy nasze usługi.
Atrakcyjne Ceny, Pełna Satysfakcja! exclaimexclaim
www.access-detektyw.com