Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
Forum - Filmy i seriale
| Najnowszy komentarz w tym wątku | |
jak zawsze niezastąpiony Dr House - uwielbiam go Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź | |
To moj ulubiony medyczny, jakosc produkcji, gra aktorow jest po prostu swietna... Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos Oddano 1 głos |
chętnie poznam analizę osobowości House, dokonaną przez jakiegoś psychologa Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | w pełni się zgadzam, jeden z lepszych seriali medycznych Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Dokładnie "It's not lupus" Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Vicodin to lek, który połyka garściami dr House - w Polsce tego preparatu nie ma. Nie ma też żadnego z generyków (znalazłem następujące: Anexsia, Anolor, Bancap, Dolacet, Lorcet, Lortab, Norco, Panacet, T-Gesic, Vadunk i Zydone). Miałem pacjenta, który chciał wyciągnąć ode mnie receptę na ten lek Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
czyli silna osobowość Dr. House'a dziala a co sądzicie o zakończeniu V serii? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Moim zdaniem 6 sezon jest po prostu genialny. Chociażby odcinek w którym Chase zabija dyktatora - ludobójcę. Wow. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
zgadzam się, jest odjechany. Najlepszy z wszystkich sezonów!!! Nowa postawa House'a sprawiła, że jest jeszcze ciekawszy, choć zawsze myślałam, że gdyby był miły to zepsuło by to jego wizerunek. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
aha, a jak sobie przypomnę scenę, kiedy Wilson oświadcza się House'owi... od razu wybucham śmiechem, masakra Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | ążśźęćńół Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |