Forum - Filmy i seriale
Fajnie by było obejrzeć dalsze losy lekarzy z serialu Dr Hause |
![]() Gość | Czy ktos z was forumek i forumkow slyszal o telenoweli pt. Kapelusz pana Anatola, Anatol szuka miliona itd... Wlasnie mam zaszczyt oznajmic wam drodzy kinomani iz TVN. zaczal nadawac nam ( mieszkancom USA) ten arcyciekawy serial za takie drobne ktore placimy miesiecznie30 dolcow, takie grosze wiec innego filmu za te centy nie obejrzymy, sztuka przeciez jest cos warta, wiec trzeba bulic,Komorowski wie co to za bul.Od1 lipca zaczyna sie maraton w TVN, anatol, kanal, szkice weglem, panny z wilka, przygoda na mariensztacie.Za lans trzeba placic. |
![]() Gość | za co placisz 30$ ? za dostep do TVN ? Jak Ci sie nie podoba to nie placi, a nie zal sie na forum... |
![]() Gość | Nie rozumiesz masz problem ze zrozumieniem mojego szyderstwa, ja place realne pieniadze i my wszyscy tutaj to jest 100zl, na miesiac a wy w polsce placicie tyle na rok i co wy ogladacie a co nam *** tvn podrzuca . Dosc okradania nas a ty who you yeah buunny nie wpieprzaj sie miedzy wodke a zakaske. Panial??? |
![]() Gość | forum jest dla wszystkich,nie ty decydujesz o czym mam pisac, ale jestes debilka bo nie rozumiesz ze za moje prawdziwe pieniadze dostaje watpliwej jakosci starocie z przed wojny i czasow prl-u.Gowniane j jakosci polskie filmy a place dolarami nie jakimis smieciami jakie ty zarabiasz. |
![]() Gość | A za internet placimy 60 dol miesiecznie, ty chyba w zyciu tyle nie zaplacisz na rok, bo macie gowniane zarobki Internet oplaca wam miasto, ta org. nazywa sie chyba mops., albo swiety brat albert.Dzieki nim mozesz pisac na forum a ja za to place z wlasnych zarobkow a nie z jalmuzny jak ty. |