Buźka
Gocha
Forum - Filmy i seriale
![]() Gość | Czy ktoś jeszcze pamięta ostry dyżur? Na tle Dr Hausa to wypada kiepsko ale miło go wspominam.. Buźka Gocha |
Czy to czasem nie ten serial, który przyniósł popularność G. Clooneyowi? |
![]() Gość | Raczej to dr House wypada kiepsko na tle ER. Ostry dyżur jest najlepszym serialem medycznym od 15 lat. |
![]() Gość | Witam, bardzo lubię oglądać wszelkie fimy o tematyce medycznej i Ostry Dyżur jest jednym z nich A teraz być może filmy te pomogą mi w pracy i dlatego mam pytanie i prośbę do Was - ekspertów Potrzebuje znaleźć scene, która pokazuje mężczyznę na łóżku szpitalnym bądź np. siedzącego na wózku z nogą w gipsie. Chodzi o to, żeby w scenie nie było osób trzecich ani dialogu. Potrzebuje takiej sceny do pracy. Kojarzycie coś takiego w jakimś konkretnym odcinku ? Będę wdzięczna za pomoc. Dziękuje i pozdrawiam! |
Stary ale dosc fajny serial medyczny Pozdrawiam, e-grzybica_biz_pl . |
![]() Gość | Stary ale jary! |
Ja bardzo lubię Ostry Dyżur, bo ciekawe historie i nie jest nudno Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | wiadomość usunięta z powodu naruszenia regulaminu Forum treść wiadomości zachowana w archiwum Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Jak najbardziej stary i kultowy już serial Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |