Zdjęcie lub film zostały usunięte przez użytkownika lub administratora
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
Forum - Filmy i seriale
Zdjęcie lub film zostały usunięte przez użytkownika lub administratora Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Witam, bardzo lubię oglądać wszelkie fimy o tematyce medycznej i Na dobre i na złe jest jednym z nich A teraz być może filmy te pomogą mi w pracy i dlatego mam pytanie i prośbę do Was - ekspertów Potrzebuje znaleźć scene, która pokazuje mężczyznę na łóżku szpitalnym bądź np. siedzącego na wózku z nogą w gipsie. Chodzi o to, żeby w scenie nie było osób trzecich ani dialogu. Potrzebuje takiej sceny do pracy. Kojarzycie coś takiego w jakimś konkretnym odcinku ? Będę wdzięczna za pomoc. Dziękuje i pozdrawiam! Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Mi sie wydaje ze ten serial jest lekko przesadzony i troche wymyślają w nim. Ogólnie mi sie nie podoba. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | wiadomość usunięta z powodu naruszenia regulaminu Forum treść wiadomości zachowana w archiwum Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Zawsze go oglądam, może czasami jest trochę przesadzony, ale wciągnęłam się na dobre. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Ja przez te zamieszanie przedświąteczne ominęłam już drugi odcinek, a tak zawsze oglądałam systematycznie. Będę musiała teraz obejrzeć online na kompie. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |