Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
Forum - Filmy i seriale
| Najnowszy komentarz w tym wątku | |
Ja przez te zamieszanie przedświąteczne ominęłam już drugi odcinek, a tak zawsze oglądałam systematycznie. Będę musiała teraz obejrzeć online na kompie. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź | |
Jak możecie zapominać o rodzimej produkcji i LEŚNEJ GÓRZE, gdzie mozna się wyleczyc z wszystkiego dzięki najmadrzejszym i oddanym lekarzom, którzy nawet po powrocie z cięzkiego dyżuru myślą o swoich pacjentach. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
opuściłam się teraz w tym serialu ale przyznaję kiedyś oglądałam z zapartym tchem... wiadomo mamy tam nieraz obraz medycznej arkadii lecz miło jest popatrzeć i odprężyć się przy tv i małej czarnej Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Jak mówi mój chłopak: to jest serial science fiction Osobiście, jak mam czas to oglądam, takie oderwanie od polskiej szarej rzeczywistości w służbie zdrowia. Paulina85krk Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Lubie ten serial Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
coraz częściej "kserują" pomysły z zagranicznych seriali Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Ja też lubie ten serial. Leci raz w tygodniu. Nie jest nachalny. Jest lekki, przyjemny, co raz bardziej dowcipny. Odpręża w niedzielę Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Oglądaliście ostatni odcinek?? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
rodzime produkcje są najlepsze !!! Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź edytowano: 06-07-2010, 12:10 |
![]() Gość | Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
rodzimej produkcji są najlepsze !!! Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |