Mam strasznie suchą skórę wręcz łuszczącą się nonstop. Bez kremu tłustego z oliwką ani rusz. Jest to bardzo kłopotliwe i niewygodne. Zazdroszcze kobietom z ładnymi gładkimi dłońmi.
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
Forum - Komentarze do tekstów na Fozik.pl
Przeczytaj komentowany artykuł: Codzienna pielęgnacja dłoni Mam strasznie suchą skórę wręcz łuszczącą się nonstop. Bez kremu tłustego z oliwką ani rusz. Jest to bardzo kłopotliwe i niewygodne. Zazdroszcze kobietom z ładnymi gładkimi dłońmi. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Bardzo dobrze jest dbać o dłonie każdego dnia. Polecam artykuł http://www.fozik.pl/artykuly/8591/1/sposoby-na-piekne-i-zdrowe-dlonie Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Pielęgnacja dłoni? ja codziennie o nie dbam, więc nie musze ich specjalnie pielęgniowąc czy raz w tygodniu o nich sobie przypomnieć... Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
włąsnie - dlonie. dobrze ze o nich napisalas bo dziewczyny o tym zapominają jak skora ie odpada nie luszczy sie to jest ok tez sama lubie miec nawilone lapki ale wkurza mnie latem tylko jeden moment kiedy rece sie poca i to strasznie nie da sie na to rady Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
wole do kosmetyczki na zabiegoi chodzić Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Ja bardzo lubię swój rytuał związany z pielęgnacja paznokci. Raz w tygodniu robię sobie ciepłą oliwę z oliwek z dodatkiem odżywki keratynowej gal, która tez jest w postaci olejki, z paroma kroplami cytryny i w tej mieszance mocze dłonie i paznokcie. Na codzień dobry krem do rąk, najlepiej z mocznikiem bo fajnie zmiękcza naskórek, oraz odżywka keratynowa gal, która wmasowuję w skórki i paznokcie. Bardzo lubię te zabiegi, nie znoszę mieć nie zadbanych dłoni. |
![]() Gość | Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://*** i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |