Jedzonko
Grupa: OTWARTA

Jedzonko

• Założyciel: medforum
  •  
  • Data powstania: 30-05-2011
Jedzenie i dieta, czyli to co życiu najważniejsze...

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Oceń forum: 
 (1.0)

Forum - Jedzonko

Temat: Pizza i inne fast food-y [24]

Data dodania: 27-07-2011, 13:26
zgłoś do moderacjicytuj
ja uwielbiam fast foody, jednak z powodu moich predyspozycji do tycia pozwalam sobie na to bardzo rzadko i to zazwyczaj robię w domu, choć też sie zdarzy zjeść w restauracji.
Wiadomo nie jest to zdrowe jedzenie, ale aż tak się wyrzekać do końca też nie należy, dla każdego należy się chwila przyjemności. No alby tylko nie przesadzać.
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy
Oddano 3 głosy
Data dodania: 12-09-2011, 16:01
zgłoś do moderacjicytuj
Uwielbiam pizze hawajską;/ To jest silniejsze ode mnie;/
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos
Data dodania: 14-09-2011, 14:46
zgłoś do moderacjicytuj
ogólnie polska kuchnia jest tłusta dosyć, więc niezdrowa, więc taki fasfood od czasu do czasu chyba nie wywołuje w organizmie rewolucji nie wiadomo jakich...
Oddano 1 głos
Data dodania: 24-10-2011, 11:28
zgłoś do moderacjicytuj
obsługa informatyczna firm wrocław
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
Data dodania: 29-11-2011, 13:21
zgłoś do moderacjicytuj
jeśli je się fast foody nie za często, to taka pizza czy coś innego nie powinna być czymś szkodliwym smile wszystko w umiarkowanych ilościach jest ok biggrin wszystko przecież jest dla ludzi biggrin

Twoja największa siła polega na swobodzie wyboru.

Oddano 1 głos
Data dodania: 01-12-2011, 12:34
zgłoś do moderacjicytuj
No jasne, że pizza od czasu do czasu nie sprawi, że od razu coś się nam będzie działo, ale zastanawia mnie to, że jak na przykład przez cały tydzień je się zdrowo, a w weekend zwalniamy się z obowiązku zdrowego stylu życia, jak pisała wczesniej jedna z użytkowniczek, to czy organizm nie reaguje jeszcze gorzej na takie "nowości"? Bo jednak nie jest przyzwyczajony do ciężkiego jedzenia, a w weekend dostaje ostro po kościach wink
Oddano 1 głos
Data dodania: 23-12-2011, 17:38
zgłoś do moderacjicytuj
Bardzo lubię takie jedzenie, ale niestety wiecznie dbam o linię i staram się jeść jak najrzadziej tego typu posiłki.
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
Oddano 2 głosy
Data dodania: 23-12-2011, 19:29
zgłoś do moderacjicytuj
Mam przeogromną słabość do KEBABÓW! Uwielbiam... Tylko kebab w bułce, tortilli nie lubię. Nie cierpię mrożonych pizz, zapiekanek itd. Lubię zjeść pizzę w pizzerii, z sosem czosnkowym oczywiście. Czasem najdzie mnie ochota na coś innego, będąc w jednej z ulubionych greckich restauracji (prócz ulubionej pizzy), zamawiam zapiekany makaron spagetti z sosem śmietanowym, z pieczarkami i serem... Mmm... Czyli patrząc na listę takich moich słabości, to:
1) KEBAB
2) PIZZA
3) ZAPIEKANY MAKARON
Teraz będąc w ciąży ograniczam to wszystko, zjadłam tylko jednego kebaba, no a poza listą parę hamburgerów z McDonalda.
Image
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy
Oddano 3 głosy
Data dodania: 23-12-2011, 20:08
zgłoś do moderacjicytuj
KEBAB to jest to co kocham. lilqa ale mi narobiłaś chęci.
Oddano 2 głosy
Data dodania: 03-01-2012, 11:01
zgłoś do moderacjicytuj
mnie szkodzi pizza z większości pizzeri, zwłaszcza taka wielka i na grubym cieście. boli mnie po niej brzuch i jest mi niedobrze. ale za to lubię i nic mi po niej nie jest pizze z Fabryki Pizzy, bo jest na cieniutkim cieście, nie zapycha, a jest bardzo smaczna. też inne pizze ale tylko na cieńkim!
Oddano 2 głosy