Mnie to przeraża, jedna chwila i nie ma nic
;
((((
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Po godzinach
Forum - Po godzinach
![]() Gość | Was też dopadła ? Mnie to przeraża, jedna chwila i nie ma nic ; (((( Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Mam znajomą w Raciborzu. Tam jest masakra... ewakują ludzi, oni stracili w jedną chwilę wszystko ;/ Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Małżenstwo i niewierność idą w parze? Co jest powodem zdrady? znalazłam tu ciekawy news na ten temat, zobaczcie: http://www.fozik.pl/wiadomosci/malzenstwo-a-niewiernosc/10023,from-user |
![]() Gość | Dopóki nie będą rozliczani ludzie "u władzy" ze swojej ignorancji, dopóty będzie jak jest. Jest takie przysłowie " jak nie potrafisz nie pchaj się na afisz" !!! A jeśli robią to wierząc że im się uda nim skończy się kadencja to są jeszcze większymi zbrodniarzami !!! Nie mogę pojąć dlaczego jeszcze nie zostali oskarżeni i nie siedzą ! Pokazuje taki swoją "mordę" w telewizji i mówi że jest dobrze, a za chwilę wszystko się wali. Mógłbym tak pisać i pisać ... a nikt i tak nie będziecie ich piętnować. W TV mówią że władza się martwi, zgroza !!! udają głupich? Ludzie, jak długo będziemy dawali sobą manipulować, wybierać debili na swoich przedstawicieli ?!!! Ruszmy "dup." i rozliczmy ich a następny się zastanowi kandydując do "władzy" !!! Dlaczego też w TV nawołuje się byśmy to my płacili za wszystko, z chore dzieci, za klęski urodzaju i nieurodzaju, nie przypomina Wam to Ameryki lat 30-tych? Jakże dzisiejsi nowobogaccy lubią dać złotówę na biednych zacierając tym samym swoje parszywe grzechy !!! Andrzej 58 z Opola Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Dziś w radio słysząłam jak mówili że niedaleko Limanowej osunął się stok i zmiotło ok 40 domów. Po prostu nie wyobrażalne ;-((( Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |