Po godzinach
Forum - Po godzinach
| Najnowszy komentarz w tym wątku | |
oj, Praga - tak, jest bardzo urokliwa Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź | |
Zawsze chciałam zobaczyć Paryż... Był ktoś? Jakie wrażenia, opłaca się?? |
![]() Gość | w Paryżu można się zakochać ! Piękne miasto Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Nie byłam w Paryżu jeszcze ale chętnie bym się wybrała. Świetny pomysł na wakacje odwiedzac stolice europejskie. Polecam Prage i Berlin. Piękne miasta noca. Buziaki |
Byłam w Berlinie, Pragę w tym roku odwiedzę a może Paryż |
A czy któraś z Was była we Lwowie?? |
Paryż jest pieknym miejscem, byłam tam jak mialam z 1 lat.. i do tej pory pamiętam wszystkie zabytki i czar miasta. polecam wszystkicm, pojedzcie tam chociaz raz w zyciu! Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Paryż jest piękny, cudowny i pełen atmosfery artystów (zwłaszcza okolice Sacre Coure i Mont Martre) Ale na mnie chyba jednak największe wrażenie zrobił Rzym. Uwielbiam to miasto, te uliczki kręte i wąskie, tą pizzę z budy o smaku niepowtarzalnym i nie do osiągnięcia w Polsce. Poza tym na każdym kroku czuć tam historię. A do tego obecnie jest to miasto niezwykle kosmopolityczne. Uwielbiam je i polecam wszystkim. Pozdrawiam, Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Małżenstwo i niewierność idą w parze? Co jest powodem zdrady? znalazłam tu ciekawy news na ten temat, zobaczcie: http://www.fozik.pl/wiadomosci/malzenstwo-a-niewiernosc/10023,from-user |
Ja nie czuję magii Paryża, jest mocno przereklamowany, wieża Eiffla to kupa żelastwa, faktycznie, okolice Montmartre są czarujące, ale większość włoskich miast i miasteczek bardziej mnie oczarowało... Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Praga jest przepiękna! Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Ja nie byłam w Pradze, ale polecam jak najbardziej Madryt Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |