Po godzinach
Forum - Po godzinach
![]() Gość | Czy Arcyfiolecik pochowa też brata p. Prezydenta jak wyrazi chęć pochowania go obok brata, bo przecież ostania wola zmarłego jest święta? Ranga krucht wawelskich nędznie spadła. Jorgos Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Zrób coś odmiennego i zabierz faceta do kosmetyczki. Wydaje się to dziwne i że nie pójdzie, ale dziewczyny sama przeczytałam artykuł i naprawdę mój facet ze mną poszedł. Czytajcie i bierzcie swoich panów za rękę, gwarantuję świetną zabawę. Na pomysł nakłonił mnie ten artykuł: http://www.fozik.pl/artykuly/zabierz-faceta-do-kosmetyczki/9735,from-user |
![]() Gość | Gość 2010-04-18 19:47:50 Czy Arcyfiolecik pochowa też brata p. Prezydenta jak wyrazi chęć pochowania go obok brata, bo przecież ostania wola zmarłego jest święta? Ranga krucht wawelskich nędznie spadła. Jorgos mysle, ze wtedy doszloby nawet do rozruchow, bo to juz byloby calkowite przegiecie ... Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Gość 2010-04-19 08:55:49 Gość 2010-04-18 19:47:50 Czy Arcyfiolecik pochowa też brata p. Prezydenta jak wyrazi chęć pochowania go obok brata, bo przecież ostania wola zmarłego jest święta? Ranga krucht wawelskich nędznie spadła. Jorgos mysle, ze wtedy doszloby nawet do rozruchow, bo to juz byloby calkowite przegiecie ... co racja to racja Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Gość 2010-05-04 20:18:53 Gość 2010-04-15 12:29:30 Kaczyński byl WIELKIM czlowiekem, spadaj dziadzie z Polski jesli uwazasz inaczej.... WON.... Kaczyński był wredną antypolską kreaturą, kt& Wawel - zaluje, ze kosciol sie wtracil i zaluje, ze rozsadni ludzie zostali zakrzyczeni... Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | najpierw spadl samolot gdy wymyslili pochowek na Wawelu wybuchl wulkan a teraz woda probuje wymyc ten pochowek z Wawelu rzeczywiscie kara Boza za igranie z prawda i z Panem Bogiem Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | nieźle Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |