Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Po godzinach
Forum - Po godzinach
| Najnowszy komentarz w tym wątku | |
![]() Gość | nieźle Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Uwazam, ze jest niesamowitym skandalem, ze prezydent Kaczynski bedzie spoczywal wraz z najwiekszym Polakami, ktorzy w ciagu swojego zycia zasluzyli na zaszczyt, aby spoczywac wraz z krolami Polski. Mam wrazenie, ze kosciol wyszedl przed szereg i ani rodzina, ani rzadzacy teraz nie moga wycofac sie z tej skandalicznej deyzji Dziwisza... SKANDAL !!! |
![]() Gość | Kaczyński byl WIELKIM czlowiekem, spadaj dziadzie z Polski jesli uwazasz inaczej.... WON.... Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Gość 2010-04-15 12:29:30 Kaczyński byl WIELKIM czlowiekem, spadaj dziadzie z Polski jesli uwazasz inaczej.... WON.... to prosze napisz, co takiego wielkiego zrobil Pan Prezydent Kaczyński ? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | To gdzie bedzie spoczywaj ma mniejsze znaczenie, dla mnie wazniejsze jest jak doszlo do tego ze ma byc pochowany na Wawelu. Z tego co mowia, zarowno rodzina, jak i rzadzacy, to ze wlasnie klerycy zdecydowali za nich, to jest dla mnie najwiekszy skandal. Bylo kilka dni spokoju i braterstwa i niestety koniec... |
Ludzie, a czy sprawa śmierci i pogrzebu Kaczyńskiego to temat do dyskusji na forum ginekologicznym? |
Przeniesione do grupy - plotki Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Anik0680 2010-04-15 13:30:26 Ludzie, a czy sprawa śmierci i pogrzebu Kaczyńskiego to temat do dyskusji na forum ginekologicznym? to jest modny temat, dlatego nadaje sie sie do kazdej grupy, kategorii, miejsca |
Małżenstwo i niewierność idą w parze? Co jest powodem zdrady? znalazłam tu ciekawy news na ten temat, zobaczcie: http://www.fozik.pl/wiadomosci/malzenstwo-a-niewiernosc/10023,from-user |
Sytuacja jest tragiczna. Najpierw żałoba a następnie jak na Polskę przystało wielki szum... szkoda słów... Nie podoba mi się ta walka gdzie mają być pochowani, może zaraz wszyscy się pobiją jak kibice dwóch przeciwnych drużyn na meczu ??? |
![]() Gość | ... i znow Moskwie udalo sie podzielic Polaków.. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | Gość 2010-04-15 22:24:10 ... i znow Moskwie udalo sie podzielic Polaków.. dokladnie... Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |