Po godzinach
Forum - Po godzinach
boli mnie podbrzusze najbardziej janiki bardzeij lewy zaczelo m isie to tydzien po krwawieniu wspolzylam z chlopakiem bez zabezpieczenia 2 miesiace temu i mialam juz 2 okresy normalne jak zawsze obfite i dlugie krwawienie sperma poleciala chwile po wyjeciu członka czy możliwa jest ciąża zadnych objawow oprocz tego nie mam nigdy mnie nie bolalo podbrzusze oprocz ocyzwiscie dni w trakcie krwawienia temp tez dobra wiec co to moze byc moze zapalenie janikow ?? prosze o pomoc! |
![]() Gość |
z tego co piszesz to może być ciąza....dlatego najlepiej zrobic test i bedize wszystko wiadomo! Daj znać Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Małżenstwo i niewierność idą w parze? Co jest powodem zdrady? znalazłam tu ciekawy news na ten temat, zobaczcie: http://www.fozik.pl/wiadomosci/malzenstwo-a-niewiernosc/10023,from-user |
ja bym wykluczyła ciążę, ale warto to zbadać, bo na jajniku często powstają cysty, czy też jakieś torbiele, wcześnie wykryty jest jak najbardziej do wyleczenia, późnej może być gorzej. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
hallo, hallo, data..... Moja porada nie zastąpi porady lekarza bądź innego specjalisty. Nie posiadam wykształcenia medycznego, a moje porady mają jedynie charakter informacyjny (tabletki stosuję od 18. roku życia i stąd moja wiedza). Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
halo halo uważam, ze taki przypadek może się zdarzyć nawet teraz i jeżeli ma ktoś podobną sytuacje po prostu wynajdzie w wyszukiwarce. Po co zakładać 100 tysięcy tych samych tematów jak w internecie jest tego w brud. Więc uważam, że jak ktoś dochodzi z czystym sumieniem może odświeżać wątki, bo większość pytań może się powtarzać, za,rok,dwa, trzy. Czas popatrzeć realnie na świat. Choć fakt nie warto pytać co słychać? jak założony był rok wcześniej, tylko naturalnie odpowiedzieć, o ile zna się na takie pytanie odpowiedź. Sądzę, ze problem z jajnikami powinien być powtarzany ze 100 razy, bo siostra ma raka, a takie zwlekanie może spowodować, ze jest już za późno i nie ma co ratować. Więc jak Paulino Ci się coś nie podoba to po prostu nie pisz, bo i po co. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos Oddano 1 głos |
Mało kto na tym forum jak szuka pomocy, to używa wyszukiwarki, tylko woli rozpocząć nowy wątek. Gdyby moderatorzy "przeklejali" wątki, to miałoby to sens, a tak, to po co pisać? Nie było w moim poście złośliwości, chciałam po prostu zwrócić uwagę na datę... Moim zdaniem nie ma sensu wyciągać stare wątki. Moja porada nie zastąpi porady lekarza bądź innego specjalisty. Nie posiadam wykształcenia medycznego, a moje porady mają jedynie charakter informacyjny (tabletki stosuję od 18. roku życia i stąd moja wiedza). Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
To tak dla Twojej świadomości Paulinko szukałam ostatnio w google pytań dotyczących początkowej ciąży, np objawy, tak jak teraz mam, to przypadkowo trafiam na właśnie to forum i znajduję odpowiedź, a wątek był w 2007 roku, więc stąd wiem, że warto odświeżać wątki, bo kilkaset ludzi trafia na to forum by tylko znaleźć odpowiedź, właśnie poprzez wyszukiwarkę google, a nie konkretnie patrząc na to forum. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
No i po co te złośliwości? Moja porada nie zastąpi porady lekarza bądź innego specjalisty. Nie posiadam wykształcenia medycznego, a moje porady mają jedynie charakter informacyjny (tabletki stosuję od 18. roku życia i stąd moja wiedza). Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
żadne złośliwości, tylko spostrzeżenia Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |