Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Młode mamy
Forum - Młode mamy
Bardzo podobają mi się ubranka tej firmy jest ich dość sporo na allegro i tu pytanie co myślicie o tych ubrankach ?? czy są z dobrego materiału ?? cena mi się wydaje ok Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | osobiscie uwielbiam bezuciskowe polspiochy.mala nosi je prawie caly czas wiec sa mocno eksploatowane.po praniu zachowuja swoj ksztalt,gumka nie traci elastycznosci,troszke sie zmechacily na stopkach,ale to od intensywnego przebierania nozkami.polecam.wzornictwo tez maja przyjemne.trzeba wspierac polskie firmy Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość |
ubranka Ewa Klucze są rewelacyjne!!!! polecam bezuciskowe półśpiochy, śpioszki i kompleciki, po praniu w wysokiej temp. nic się nie dzieje są mieciutki, i mają sliczne wzorki Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos Oddano 1 głos |
![]() Gość | Polecam ubranka firmy Ewa Klucze Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Czy dzieci boją się nocy? Czym są lęki nocne i jak je wykryć? Dowiedziałam się tu: http://www.forumpediatryczne.pl/specjalista/ep,141,czy-twoje-dziecko-boi-sie-nocy,from-user |