Literatura, muzyka, kino, teatr
Forum - Literatura, muzyka, kino, teatr
| Najnowszy komentarz w tym wątku | |
Edyta nieźle sobie poradzila, śpiewała super Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź | |
ten program rownież mi sie podoba moze ktos brał udział albo wie jak wyglada ranking? |
Sztuka współczesna, ciekawy tekst. Moim zdaniem kultura jest bardzo ważna w naszym życiu. Co lubicie? Kino, teatr, operę?
http://www.fozik.pl/wiadomosci/sztuka-wspolczesna-kilka-slow-na-temat/8661 |
Uwielbiam oglądać ''Tak to leciało'' . Przyjemny program dla każdego, zawsze wywołuje radość na mojej twarzy. Ja udziału nie brałam, hehe... |
Lubię oglądac i słuchać pewnie do udziału to bym się nawet nie nadawała |
To jeden z najlepszych teleturnieji muzycznych jest właśnie "Tak to leciało". Niedzielna godzina, a człowiek czuje się odprężony |
Nie zawsze w telewizji znajdziemy coś dla siebie zwłaszcza na weekend. Telewizja zasypuje nas niepotrzebnymi nowościami, a najpiękniejsze to są właśnie melodie |
Aby program muzyczny miał popularność musi zawierać treści, które odpowiadają widzowi. Nie zawsze odpowiadają, ale stanowią lepszy start w dobre jutro. |
W teleturnieju "Tak to leciało" bardzo znaczącą rolę stanowi prowadzący. Jest nim doskonały Maciek Miecznikowski |
Słynny prowadzący "Leszcz " Maciek Miecznikowski jak powiadają Ci co oglądają ten teleturniej zdolny nie jest, ale uśmiechnięty i bardzo zdolny jest |
Uzdolniony jest prowadzący i to pomaga uczestnikom w grze. Przyznam,że gra momentami łatwa nie jest, ponieważ nie zawsze w dogodnym przestaje grać. |
Udział jest ciekawy sam w sobie.Sama nie raz zastanawiałam się nad udziałem w tym teleturnieju muzycznym |