Literatura, muzyka, kino, teatr
Forum - Literatura, muzyka, kino, teatr
Ktos juz widzial? Warto sie wybrac do kina?? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
![]() Gość | film nie jest zly, ale wybralam sie do kina z przeswiadczeniem, ze to bedzie niesamowite przezycie kulturalne, a bylo srednio.... Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Widziałam na bilbordach i na reklamie. Czytałam również recenzje o filmie Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
zastanawiam się, może pójdę KI Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Sztuka współczesna, ciekawy tekst. Moim zdaniem kultura jest bardzo ważna w naszym życiu. Co lubicie? Kino, teatr, operę?
http://www.fozik.pl/wiadomosci/sztuka-wspolczesna-kilka-slow-na-temat/8661 |
Może będzie już możliwość zobaczenia filmu w necie? Ja do kina mam kawałek, a sama droga kosztuje. Na szczęście lubię filmy, wiec nie będzie problemu z oglądnięciem Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Z tego co słyszałam odnośnie tego filmu jest niestety słaby.Możliwe,że ze względu na Nataszę Urbańską. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
W sumie bardzo chciałabym zobaczyć ten film, ze względu na historię, która jest ciekawa. Nie wszystkich interesuje film z taką nieciekawą obsada Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Czasem reżyser ma złą koncepcję na odpowiednią na aktorów takich jakich chciał aby grali w jego filmie Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |