Literatura, muzyka, kino, teatr
Forum - Literatura, muzyka, kino, teatr
Dobre książki wciąż wracają. Moim zdaniem najlepsze to normalne dla kobiet, psychologiczne dla wszystkich, dla mężczyzn kryminały a dla młodzieży książki przeznaczone wyłącznie dla nich |
nie28 2011-12-21 08:25:57 Będziemy zawsze poszukiwać dobrych książek,ale ich nie znajdziemy No nie zgodze sie. Mi juz udalo sie znalezc kilka naprade dobrych ksiazek. Szukajcie a znajdziecie |
Aniu wiesz bywają momenty,że nam się nie chce szukać książek tylko bierzemy pierwszą lepszą z póki i czytamy. Nie zastanawiamy się nawet co to za książka |
Książka jest bardzo dobrym lekarstwem, ale nie wszystkie smutki w niej zatopimy. Można ją odkryć na nowo. Przykładem są romanse, które wciąż analizujemy i się zastanawiamy co mogliby zrobić bohaterzy |
Na co iść do kina? Proponuję propozycje składać w grupie Filmy i seriale Tu macie link: http://www.fozik.pl/forum/vf,0,548,filmy-i-seriale |
Nigdy nie zdazylo mi sie traktowac ksiazki jako lekarstwo, bardziej jako sposob poznania innej rzeczywistosci i odmiennej interpretacji siata niz moja. No a po romanse raczej nigdy nie siegam wlasnie z tego wzgledu ze sa podobne do siebie i wedlug mnie nie posiadaja zbyt wielu plaszczyzn, ktore mozna by analizowac. Ale kazdy czyta to co lubi. Szkoda tylko ze tak malo ludzi siega jeszcze po ksiazki... |
Uwielbiałam czytać książki w okresie szkoły podstawowej, oczywiście i lekturki. Byłam częstym gościem w Bibliotece. |
Ja pamiętam jak czytanie w początkach lat 90 było słynne, a teraz niestety liczy się to co jest współczesne. Na szczęście ja lubię książki, ale jeśli chodzi o lektury to czytałam, nawet dla sprawdzenia samej sobie, aby upewnić się czy jest tak samo.Wiadomo,że streszczenie nie jest to samo co książka, ale wiedzę swoją należy sprawdzać Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
lubię od czasu do czasu wracać do ulubionych książek |
Ja jestem fanką thillerów medycznych i psychologicznych. Czytam Kinga, Koonza i innych dobrych pisarzy. Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |
Już nie pamiętam czy spotkałam z literaturą Kootza,gdyż to nazwisko mi coś mówi. Książki psychologiczne są super, czy nawet zawodowe, ale pisane również z doświadczeniem i z pasją. Jolu, a których pisarzy polecasz jeszcze? Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź |